מזל טוב,בלי התלהבות המונית

חזיר בר

New member
מזל טוב,בלי התלהבות המונית

אולי אפשר להציע שיהיה פה איזה גיל כניסה מינמלי?

IC4

New member
ומה אותו גיל יהיה?

אולי גם נקבע שאי אפשר להכנס לפורום לפני השעה 11 בלילה ?

hospital_food

New member
כן

ונקווה שלא יגיעו לכאן היפים או ילדים שמתלהבים מדמויות מצויירות שמקללות

yoo

New member
מעריצי סאות פארק האמיתיים...

לא משנה גילם, תמיד הם יהיו מעריצים אמיתיים. בעיקרון אני מעריץ את הסדרה מגיל 13 מהפרק הראשון...

power play

New member
שהוא?

הפרק הראשון שראיתי של סאותק פארק היה שיש לקרטמן חייזר בתחת.. זה הפרק הראשון הראשון?

IC4

New member
Cartman gets an anal probe

זה לא חייזר בתחת של קרטמן
זה מכשיר שחייזרים תקעו לו שם
וזה היה הפרק הראשון אכן ששודר ולדעתי הטוב ביותר לפני הפרק הראשון היו שני סרטונים קצרים שמאט וטריי עשו שנקראים SPIRIT OF XMAS אחד מהם נקרא SANTA VS FROSTY למרות שבו פרוסטי נלחם נגד ישו בכלל, ואל תבהלו שזה נראה מאד לא כמו סאותפארק ואחד שנקרא SANTA VS JESUS שרואים בו כל מיני בדיחות שאחר כך נזכרים שהם היו גם בסדרה עצמה
הוא גם נעשה ככרטיס ברכה שמישהו שכר את טריי לעשות ודבי (מפיקה בקומדי סנטרל) ראתה אותו וחשבה שהוא מצחיק עד לכדי טירוף אז היא זימנה אותם ו...כך הובא לעולם שלנו דבר נפלא שכזה

מי ראה את הסרטון הראשון הראשון?

על חג המולד ועל ישו וסנטה.. פרק שולטטטט!!!

IC4

New member
זה בעצם הסרטון הידוע השני

ונעשה ככרטיס ברכה ששכרו את טריי לעשות, אז הוא פשוט השתמש עם הדמויות שהוא יצר בסרטון הראשון (למרות ששכלל אותם) וזה לא פרק
אבל מעבר לזה - אכן, פריט אספנות חובה! dont call jesus a pig fucker ahh fuck u

*סרטון

אכן. אני לא מבינה מה מאט קשור בכלל הוא לא עושה הרבה! זה היה הרעיון של טרי! מאט סתם נדחף.... אבל הוא אחלה!

IC4

New member
כן כן נכון אבל עדיין שניהם נחמדים

בכלל הם מושפעים ממונטי פייטון כך הם אומרים וזה גם ניתן להבחנה בקטעים מסוימים מובהקים, אני מאד מקווה שאחרים בפורום הזה גם מכירים ת מונטי

למעלה