מזל טוב , ברית!

מזל טוב , ברית!

חברה יקרה שלי . ילדה בשעה טובה בן , שמיני במספר ! היא חזרה בתשובה , והתחתנה בגיל די מאוחר - אנחנו באותו גיל . כבר שנה שלא דיברנו , מעצם סגנונות חיינו השונים , קצת התרחקנו , אבל לברית אני בודאי אבוא . יש לי צביטה בלב , כי , כן הייתי רוצה משפחה גדולה , אבל בסופו של דבר אני באמת שמחה . סתם חשבתי לשתף.

רזאי

New member
הם בטח בעננים.

לי נולדה בת אחרי שלושה בנים, ואני עדיין (שש וחצי שנים) לא מאמינה למזלי הטוב.

הוא נולד היום

כשנולדו הבנות , הם אמרו שכל ילד מתקבל בברכה , ובאמת יש להם בנות מתוקות ומקסימות .

ועכשיו נקווה , שלא יפנקו אותו יותר מדי , ואצלה יתכן שיגיע עוד משהו , איך אומרים , בעזרת השם .

רזאי

New member
הפינוק נראה לי בלתי נמנע.

הרבה אחיות מתרגשות, אני בטוחה שכל אלו שמספיק גדולות יטפלו בו כמו אמהות נוספות. הפינוק יהיה כפול ומכופל.
אצלי זה היה ככה, והם בנים.

ווואוו!!!!!

איזה מהמם.
לא נעים לי להגיד אני עדיין באותו כובע שהתחלתי שאני לא יודעת אם הוא יצא בכלל כובע כי בינתים הוא נראה כיפה וגם זה התקדמות כי כבר פרמתי אותו איזה 700 פעם בגלל שנהיו לי גלים...
אני עוד רחוקה מהתמונות באתר אבל הלוואי ואגיע לזה....

רוצה להידהם עוד קצת?

כולם בניתוחים קיסריים...

כן , לבחורה יש המון אנרגיות והיא אחד האנשים הכי חיוביים שאני מכירה . אני מפרגנת

הם לא אנשים עשירים בכלל.

אבל החל מהילדה השלישית או הרביעית היתה להם רופאה פרטית בכל לידה . אני זוכרת שהיא לא התלהבה , אבל היא "אישרה". הלידות היו מתוכננות . אישית ,את החברה הזו אני מעריצה על האומץ, כי בהחלט יש בזה סיכון. נדמה לי שזה אחד אפס לטובת הרפואה המודרנית - כי כמובן זה משהו שלא היה אפשר לעשות לפני כמה שנים .
אני יכולה להעיד , שהחברה שלי מחלימה מהר , והיא פשוט כדור מרץ , ואמא נפלאה לכל הילדות (אופס..מאתמול , הילדים...)

כשאני כותבת "היא לא התלהבה.."

אני מתכוונת לרופאה הזו . החברה שלי מתלהבת מאד מילדים כמו שאפשר להבין.

ריטה1

New member
אני מסתפקת בשתיים שלי ....חחחח

וגם זה הרבה (ככה זה בית מלא בהיפראקטיביים)

למעלה