מזל טוב גללללללללל!!!!

Yuvalenko

New member
מזל טוב גללללללללל!!!!../images/Emo140.gif

אף אחד לא שכח. אף אחד!! כולם זונות כאן פשוט, כל אחד חושב שהוא יותר חשוב והתוכניות שלו יותר חשובות מלפתוח הודעת מזל טוב...
לי יש תירוץ, הרגע קמתי.
המון המון מזל טוב, הרבה סקס סמים ועירית ענבי, הלוואי שתפגשי את חיים יבין במציאות ושהוא ייתן לך ת'עט הנצחי שלו כמתנת יומולדת.. אני מאחל לך המון צילומים, וגם צילומים עם טל ואיל חיים הכט ומי שבא לך.. ותאכלי הרבה כריות. לא לא. סתם. אה כמובן - תמשיכי לכתוב כאן בפורום כמו שאת תמיד עושה, כי לדעתי בלעדייך הפורום הזה מזמן היה קורס. (וכל הכבוד, אם כבר..
) ו.. כולנו אוהבים אותך גל! יומולדת שמח..
(המטוס זה כי את כל הזמן טסה לחו"ל..)

lishhhh

New member
ווווהווווווווווווווווווווווו../images/Emo65.gif

סבתא שלך שכחה!!!!! התקשרתי 3 פעמים ואת לא לענית!! לא נורא
גלושעתי!!!!! בייב!!!! שיהיה לך יומולדת קסום!
מלא אוטובסים עם סמים!
וחתולים שמנים!
ושיהיה רק טוב! ובגלל שאני כל כך מוכשרת הכנתי לך מספר דברים: אוהבתותך מלאמלאמלאאא

lishhhh

New member
ועוד משו קטן..

זוכרת שהיו צילומים? ואני ואת היינו? וחברה שלי צילמה אותך (וספיר) עם איל? וזוכרת שאמרתי שעוד לא פיתחו אותם? אז כן פיתחו! וסרקתי! והכנתי משו קטן... עוד מעט אני אשים את התמונות הנורמליות... תגיייייידוווווווו שאני לא מוכשרת..

greeneye

New member
אוייייי ואבויייייייייי

אני כל כך לא דומה לעצמי שם! ממתי השיער שלי אדום ומבריק? בכלל, זו לא אני |התכחשות| ובקשר לתמונה השניה: זו אני עם איייייייללל! יווווו! אני כזאת נמוכה, ראבק. טוב, מזל שאני אוספת את השיער בקוקובלוף ולא הולכת עם פזור יותר, כי אני נראית כמו ילדת סמים ככה. במיוחד שלא רואים בתמונה את הג'ינס פקצות הבהיר שלי. (טוב, אז לא פקצות. סתם בהיר). ובהתחשב בעובדה שאני נראית כמו לובשת שחורים שכזו, עם תליון אזיקים מלבב. טוב, האמת שזה מצחיק. קחי תיקון קל.

פIלי

New member
חושבת שאת נמוכה?

בואי אני יעודד אותך - יש לנו חברה בפורום שהיא 1.53! נכון מעודד?

greeneye

New member
תוווווווודהתודהתודהתודהתודה!!

אבל כריות זה דווקא טעים! (במיוחד אלה עם הנוגט...) זה לא רע. (כל הזמן.. יופי, גם ממש יצא לי לטוס השנה..
)

לוּבּה

New member
גלססס

מה אומר ומה אגיד.. סתם. שיהיה לך המוני מזל טובים! את הברכה כבר קיבלת [או תקבלי, תלוי מתי את קוראת את זה] LOVE YOU HAMON

metl

New member
גללללללל../images/Emo65.gif

המון המון מזלל טוב המון טל ואיל וצילומים וכיף

metl

New member
../images/Emo6.gif

אני קוראת כאן הרבה אני פחות מגיבה

Yuvalenko

New member
יא, איזה דפוק אני, הרגע קלטתי שאת

כל הזמן מחוברת במסנג'ר, ולא זיהיתי ת'שם שלך פשוט...

Yuvalenko

New member
אוי שלום!! אותך לא ראינו המון זמן..

יא קוראת פסיבית שכמותך..

Yuvalenko

New member
תגידי, יכול להיות שבלידה הרופא זרק

אותך באוויר פעמיים ותפס רק פעם אחת? או במילים אחרות - שכחת לקחת ת'תרופות אני מבין.. שוקי? בצפר? הפסקת עשר? את שמת לב לאיזה הודעה הגבת בכלל?

למעלה