מזל טוב האתר פעיל...

orname

New member
מזל טוב האתר פעיל...

הבוקר ראיתי שהאתר סוף סוף פעיל

s h i r a 3 0

New member
מאוד שמחתי לראות את האתר../images/Emo39.gif

והמון המון תודה לכל העושים במלאכה. ראיתי גם את המכתב של טליה ורוצה לומר לה - מי כמונו מבינות את הכאב. נדמה לי שדרוש רק תיקון קטן בנוסח, כדי שהדברים יוצגו באופן בהיר ומדוייק יותר, שלא יוותר על אף אחד במאבק ולא ישאיר את אף אחת מאיתנו לבד במאבק שלה. זה בטח אפשרי. אני מקווה שהמידע שנמצא שם יעזור לנו בדרך. ודרך אגב, מישהו יודע מידע יותר מדוייק על חוק ההסדרים ועל הכנסת הסעיף שמופעל נגדנו - בחוק ההסדרים?

kasa

New member
לגבי חוק ההסדרים

חוק ההסדרים הוא כמו נספח להצעת התקציב. לפעמים (או בד"כ) כששר האוצר יודע שיש סעיפים שלא יעברו בהצעת התקציב - הוא מצרף אל ההצעה את חוק ההסדרים, וכך, בדלת אחורית, מעביר את אותם סעיפים שלא היו עוברים בהצעת התקציב הרגילה. נכון להיום, שר האוצר מעביר בחוק ההסדרים את הצעתו לקיצוץ משמעותי בטיפולי פוריות (5 טיפולים עד גיל 44....וכו'), כך שאם הצעת התקציב תעבור - תעבור גם ההצעה לקיצוץ בטיפולי פוריות.

tglus

New member
מסכימה עם שירה -לתקן את הנוסח

כדי שאף אחת מאיתנו לא תיוותר לבד. כל הכבוד על האתר. עבודה באמת טובה. רק דבר קטן ליוצרי האתר - משום מה המספרים יוצאים הפוכים - 540 יוצא 045 וכו'. לתשומת לבכם.

kasa

New member
אני חושבת שבסעיף שעוסק בהשוואת

ישראל למדינות אחרות (בהקשר של מימון טיפולי פוריות) - יש להתייחס להיבטים נוספים שקיימים בישראל ולא קיימים במדינות אחרות - לדוגמא - רמת בטחון (איך בכלל ניתן להשוות את רמת הבטחון בישראל לזו שבאוסטרליה או בשוויץ ?) ההשוואה הזאת לגמרי לא במקומה. לא מבחינת רמת בטחון, לא מבחינת שירות צבאי, לא מבחינת אחוז מיסים שמשולמים ולתמורה המתקבלת מהם.... כמו-כן, כדאי לציין את שמות המדינות שכן מעניקות טיפולי פוריות לילד ראשון בחינם (צרפת, אוסטרליה, וגם אנגליה בדרך...), שהרי האוצר זורע חול בעיני הציבור באמצעות מידע מסולף.

kasa

New member
ועוד משהו בעניין סיכויי הצלחה.

פרופ' משיח ציין לאחרונה שסיכויי ההצלחה עד לטיפול חמישי עומדים על כ-40% בלבד. כלומר רק כ-40% מהזוגות יצליחו להשיג הריון עד לטיפול חמישי (כדאי לתקן זאת באתר, שם מצויין סיכויים של 50%). מעל 90% ישיגו הריון ולידה עד לטיפול ה-14. כדאי גם לציין שההגבלות הוחלטו באופן שרירותי וללא חוות דעת מומחים העוסקים בעניין.

bapi

New member
../images/Emo41.gifלכל חברי הפורום ואורחים

אכן אנו שמחים שהאתר סוף סוף עלה לאויר
כמובן שהוא רק בחיתוליו מבחינת התוכן
ואנשים רבים עוסקים ימים כלילות באיסוף חומר ועריכה. לכל מי שיש הערות בנוגע לתכנים אני חושבת שזה יהיה יותר טוב לעשות זאת במסרים לצוותים האחראיים (איסוף מידע והנהלת המטה) אנחנו עושים כמיטב יכולתינו בכל הנוגע לאתר וחלק מן ההערות על גבי דפי הפורום לא רק שאינן מועילות
אלא אף פוגעות אישית ברבים מן העוסקים
(ואני חושבת שמובן במה מדובר פה
) כולנו משתדלים לייצג את האינטרסים המשותפים בצורה הטובה ביותר ואם קורה שיש אי הבנות אני בטוחה שהן ברות תיקון.

שווערצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לעוסקים במלאכה

לכל אלו שהקימו אתר נהדר במאמצים רבים, תוך השקעת שעות רבות בתכנונו, בבנייתו, בעיצובו ובהכנסת התוכן, והכל בהתנדבות ובכישרון רב
גדול לכולכם
חבלי לידה הם חלק בלתי נפרד מהשקה של כל אתר ואנחנו בטוחים שעוד תהיינה הערות כאלו ומבטיחים שכל הערה מועילה תתקבל בברכה אז קצת סבלנות, והתחשבות בעובדה שמדובר באנשים הפועלים בזמנם הפנוי, במקביל לטיפולים
תוך כדי ואף על חשבון עיסוקי היום יום הרבים

כל הכבוד ../images/Emo45.gif עבודה נהדרת

מקצועית ומקצוענית, מרובת השקעה ואהבה. כל התודות והברכות
.

neta2

New member
אוףף חבל. לא מצליחה לראות. כתוב

שבקרוב האתר. אז איפה אתן הצלחתן לראות?

שווערצה

New member
די בקלות, האמת

תנסי לרשום www.pro-baby.co.il והאתר עולה מיד... אולי המחשב שלך מתנכל לך?

neta2

New member
אוקיי הצלחתי. חשוב לומר לכל אלו

שלא יצליחו לראות כלום אם יקישו רק www.pro-baby.co.il אלא רק בדרך זאת: http://www.pro-baby.co.il/default.asp?art=1 אתר יפה, מועצב מקסים. נוח, קל לשימוש, יש בו מידע מפורט.. ממש כל-הכבוד! אני מניחה שישנם דברים שיתווספו בהמשך כגון "זכור אותי בקלפי".. שאם מקישים על זה הוא מחזיר אותי לדף הבית, ו"אודותנו" שזה דף ריק.. אז חוץ מזה - כל הכבוד!!

E נס

New member
האתר

ברור, נעים לעין, ממוקד. [השאלות הנפוצות מאוד יעיל, ומתייחס לדעות קדומות בציבור שלא מצוי בענייני הפוריות] אתר שישפיע. זה מה שחשוב. כל הכבוד למקימי ומעצבי האתר.

למעלה