מזל טוב! הבית מלא שמחה - - -

מזל טוב! הבית מלא שמחה - - -

חברים יקרים, שמחה לשתף אתכם בשמחתי הגדולה.
לא מזמן ביכיתי כאן את החתול האהוב שלי דידו, שהלך לעולמו חולה, בגיל 17. כואב לי עליו מאד, אבל הרגשתי שאני חייבת ל'פרגן' לו את המנוחה שלו. פשוט מגיע לו להפסיק לסבול [גם אוהלי חמצן, מחלת לב וכו'].
זה לא היה מזמן.
הבטחתי לעצמי שאאמץ בעלי חיים אחרים, שאני רוצה גם כלב/ים וגם חתול/ים, ועוד הבעתי פעם פחד מגזרי הדין של העמותות למיניהן.
דחיתי את האימוץ עד לאחר שאחזור מנסיעת לימודים בחו'ל.
עוד בהיותי שם הייתי מדפדפת באייפד ביד ארבע וביד שתיים, וחושבת.....
ביום שני אחה'צ נחתתי בארץ.
ביום שלישי בבוקר צלצלתי למישהי מהעמותות וספרתי לה את סיפורי העצוב, ועד כמה אני רוצה כלב. אפילו דברתי על כלב מסוים שראיתי בצילומים. אמרה שתחזור אלי עוד באותו היום עד 12, לא חזרה.
למחרת, ביום רביעי אני מקבלת SMS אם אני עדיין בענין אימוץ.... יש מישהי שמחפשת בית לשני חתולים לבנים. [זה מה שהיה לי בעבר, דידו הגיע עם אמא שלו, שנאלצתי להרדים עקב סרטן עור קשה...שניהם לבנים]
בקיצור - יש בבית שני גור'צ'יקים לבנים [לאחד יש כתם קטן אפור על הקדקד - מה שמקל להבחין ביניהם], מקסימים בטירוף, מרנינים את הלב. הבית מלא חיות [משלשון livelihood ] וחיים
הם בני 31/2 חודשים, אין לי מילים לתאר אותם ואת שמחתי. יש אלוהים!! כמובן גם מחוסנים, ונאמר לי מסורסים.

בעוד חודש, אבדוק עם עצמי אם אני מביאה גם כלב למשפחה, קודם נראה איך הם נקלטים.

עכשיו שאלות,
קבלתי שק עם אוכל לגורים - מזון יבש. במקרה [או לא במקרה] הם הפכו את המים שלהם, וחלק מהמזון היבש נרטב. נראה לי שהם אוהבים את זה ככה. אז מה, להרטיב להם את האוכל??? כרגע יש שתי קעריות אחת עם אוכל יבש לחלוטין, ואחת עם אוכל שנרטב, אני מצפה לראות מה ייאכל קודם...
שאלה שניה - בעניין השחזת ציפורניים
יש לי חומר דוחה חתולים. ויש לי גם דברים שהם כן יכולים להשתמש בהם לצורך השחזת הציפורניים [ מגב מקש לרגליים, בנוסף משהו מחבל מיוחד שקניתי לצורך זה, ועוד כמה כאלה - מפוזרים בסלון]
אז מה, האם לרסס עכשיו כל כסא וכסא שאני לא רוצה שישחיזו את הציפרניים עליו??? כולל התחתית, אני רואה שהם משחיזים גם שם...
והאם אני צריכה לעשות את זה מעכשיו כל יום??? נראה לי יותר מדי עבודה....

תודה מראש
ואם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת - אשמח ללמוד
עוד אין צילומים אי אפשר לצלם קפצונים כאלה, וגם אין שמות, תוכלו להציע?

למעלה