מזל טוב הדרוווששששש !!

מזל טוב הדרוווששששש !! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת להדר
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת להדר
חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת להדר
חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת להדר

ל3

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo140.gif

הדרי המון המון בריאות, אושר והצלחה בכל

champ

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif הדר! עד 120 ../images/Emo65.gif

מי יתן וכל משאלות ליבך ייתגשמו!

הדרי שלנו עד למסיבה המפורסמת

מזל טוב טוב טוב. קיבלת את הברכה שהג'ונגל שלח. אז התאפקתי ולא שרתי לך בטלפון יומולדת חגיגה נחמדת והמשך המסיבה ..... ב..... 22.03.04 יום שני שעה 18:00 מי שלא מופיע ..... ההמשך ידוע. מזל טוב הדרי ושיהיה לך הכי טוב בעולם. אירית

gaia20

New member
../images/Emo9.gifתודה ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף!! תודה אנשים יקרים, הצלחתם להעלות חיוך על פני למרות שהתחלתי את היום עם מצב רוח קקי, כמו כל הימים האחרונים
אז בנוסף על האיחולים שלכם, יש לי כמה משאלות משל עצמי... אבל רק אחת הכי חשובה שאותה אני אבקש בערב כשאני אכבה את הנר שעל העוגה (כן, כבר חיטטתי במקרר לבדוק אם קנו עוגה...חחח...חושבים שיצליחו להסתיר ממני עוגה...) רוצים לדעת מה אני אבקש?... לא מגלה ולא מגלה....אם מגלים זה לא יתגשם.................... אז שיהיה לכולם אחלה יום
חיבוקים ונישוקים

קאריני21

New member
מזל טוב מאמי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving

../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifהי הדר, קוקו../images/Emo148.gif

יומולדת שמח!!! איך פיספסתי! אבל אני מאמינה שעוד מזל טוב אחד יתקבל למרות האיחור.... אז מלא מזל טוב! ושתהיי בריאה ותרגישי תמיד נפלא! שלך,עדית

למעלה