מזל טוב ובהצלחה!

evale2

New member
../images/Emo24.gifמור מותק בהצלחה הגיע הזמן!!!../images/Emo23.gif

דורסל12

New member
לפני 6חודשים התחיל הרומן שלי עם הרכיבה../images/Emo8.gif

blog.tapuz.co.il/gershon וכמעט הכול אפשר למצוא בבלוג שהתחלתי לכתוב אז להנאתכן\ם

מור שלז

New member
אחלה בלוג, ואיזה דרך מדהימה עשית מאז

והנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=gershon אני עדיין זוכרת את אותו יום בפארק באימון הפתוח למרוץ האופניים לנשים לפני חצי שנה איזו דרך מדהימה עברת מאז
ואגב הבלוג שלך כבר נכנס להיכל הכבוד מצד שמאל
(מתחת ל"עוד בנושא הפורום")

yrp

New member
בהצלחה...

שאפו על הדרך אשר בחרתן.... תמשיכו להוביל ולעשות, והכול עם הרבה חן, נעימות וייחוד !

doline

New member
המון בהצלחה

היום בבוקר פגשתי את דגנית שבישרה לי על הולדת הפורום החדש,אחרי 80 ק"מ בכביש ומקלחת טובה החלטתי לחפש אותו...אז המון בהצלחה ובטוחה שיתרום לכולן. נירית.

avivar

New member
ושוב-נירית שלום

מקוה שבזכותך אייל בעלך הצלם יכבד אותנו בתמונותיו המדהימות מהארועים השונים. בהזדמנות זאת תודה לאייל על התמונות של קריטריום נס ציונה .

doline

New member
התודה נמסרה

אייל אינו צלם מקצועי אבל כיוון שרוב חיינו סובבים סביב האופניים והוא אינו מתחרה בשנתיים האחרונות הוא מצא דרך למלא את החסר והתמסר לצילום התחרויות ,.. מאז נותרנו בני ואני ללא מישהו שיחלק לנו מים אבל מסתדרים
. אני מבינה שהתחרת בשישי, באיזו קטגוריה?

avivar

New member
נירית

נעים להכיר, חלפת על פנינו כשהובלת את קבוצת הילדים של שוהם. אני רוכבת בקבוצת רוכבות שוהם ואת ויקטור את כמובן מכירה. (על כך השמחה הכפולה על התמונות מנס ציונה..ׂ) גם בנך רוכב בקבוצה האדומה..ויש לו השגים מדהימים. כל הכבוד למשפחה הרוכבת. נידמה לי שגם שפטת התחרות הנשים... שמחה להכיר. אביבה

למעלה