מזל טוב ובהצלחה

מזל טוב על הפורום החדש!

אני יצאתי למסע בפולין באוקטובר שנה שעברה, היה מדהים! חוויה שאי אפשר לשכוח, ובכלל למרות הזמן שעבר עדיין לא לגמרי נקלט אצלי כל מה שראיתי וחוויתי שם. רוצה להיות שם שוב מתישהו, לחוות את זה באופן אישי יותר כשאני אוכל להסתכל על זה מנקודת מבט אחרת...

Pukipsey007

New member
גם אני.. ../images/Emo24.gif ותודה ../images/Emo13.gif

אני רוצה להיות שם יותר מעוד פעם אחת.. לדעתך, למה המסע שלך היה כ"כ מוצלח? בגלל הקבוצה? המדריך?.. רוני

אני חושבת שצירוף של הכל...

המדריך היה מצויין, השכבה שגם ככה היתה יחסית מגובשת לפני המסע, התגבשה יותר. יצא איתנו גם עד שהיה באושוויץ, שזה בכלל הופך את המסע הזה לחוויה הרבה יותר אמיתית... חוץ מזה, אני חושבת שאחד הדברים הכי מדהימים במסע הזה זה כל הסוויצ'ים בין העצב לשמחה. שבוע מטורף שפשוט מרגישים בו הכל...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אצלינו זה היה ככה.. נהיינו ממש מגובשים במהלך המסע, הייתה לנו עדה חביבה כזו.. המדריכה (הנהדרת) ממש נתנה את הכל כדי שיהיה לנו מסע מעניין, והיא הצליחה. באמת היו המון סוויצ'ים
איך המסע השפיע עליך?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברור../images/Emo70.gif

אני הייתי לפני..כמעט ארבעה חודשים |מתגעגעת| (ברוכה הבאה לפורום
)

תודה רבה...

אני גם אעלה מחר את סיפור המסע שלי לפולין, סיפור המסע המלווה בעצב,שמחה,והרבה התרגשות...

Pukipsey007

New member
נהדר../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo20.gif

אני מחכה בקוצר רוח

בקשר לשאלה שלך, איך המסע השפיע

עלי... ניסיתי לכתוב תשובה, כתבתי ומחקתי שוב ושוב, אבל אני פשוט לא מצליחה לנסח את עצמי, עולים לי המון המון דברים בראש. אז במקום, אני מצרפת כאן שיר שכתבתי לפני כמה חודשים, ונראה לי עונה על השאלה...
ואיך המסע השפיע עליך?

Pukipsey007

New member
../images/Emo45.gif שיר יפה..

ועמוק. מאוד. קיצר, אהבתי
עליי.. הפורום הזה הוא אחת הדוגמאות של השפעת המסע.. ישבתי עם אמא שלי וחשבנו על איזה פורום אני יכולה לפתוח ואז אחת מאיתנו (לא סגורה על מי בדיוק) העלתה את הרעיון של פורום כזה. לפני המסע התעניינתי בשואה...קצת, ככה. מאז המסע הנושא מעניין אותי עוד יותר. אבל זו לא בדיוק תשובה, את התכוונת כנראה לצד הרגשי ואני (כרגיל) פונה לצד הענייני. אז מבחינה רגשית, היה קשה.. לראות מה האדם מסוגל לעשות, לאילו רמות של טירוף הוא מסוגל להגיע.. לעמוד בתוך תא גאזים ולנסות לדמיין מה הם הרגישו כשהיו שם.. לראות את מרתף העינויים.. ספקות בקשר לאדם, זה כן העלה בי. בקשר לאל לא, מראש באתי בידיעה שהוא לא קיים (לדעתי). מאז המסע אני רוצה להיות בנאדם טוב יותר, מוסרי יותר
כדי למנוע שואה נוספת. אני גם קוראת ספרים בנושא, מציירת ציורים.. אפילו מבחינת קריירה מעניין אותי לדעת אם יש איזשהו מקצוע שקשור לנושא ואפשר לעסוק בו, אבל משהו רציני.. עניתי בסדר

חחחח אפשר לענות על שאלה כזאת

לא "בסדר"?
כל אחד והדרך שבה זה משפיע עליו. בקטע הרגשי נראה לי שזה די דומה אצל הרוב, המטען הזה של השאלות שאת חוזרת איתו, גם אם האמנת קודם באלוהים וגם אם לא. אגב, בקשר לקריירה, אני לא יודעת אבל אולי אפשר להתנדב ב"עמך".

qt1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif../images/Emo104.gif../images/Emo23.gifmom ../images/Emo25.gif

shklar1

New member
מזל טוב והמון בהצלחה ../images/Emo140.gif

פורום חשוב
אם אתם רוצים מידע בנוגע למסע או סתם כללי אפשר לפנות אלי

למעלה