מזל טוב ובקשת עזרה

yahadas

New member
מזל טוב ובקשת עזרה../images/Emo101.gif

איזה כיף שהקומונה הפכה לפורום. ישר כח ההוגות והמקימות. מצאתי באתר אינטרנט פונצ'ו בשתי מסרגות שאני מאד רוצה להכין, אבל ההוראות הן באנגלית ויש לי בעיה עם ההבנה שלהן... האם מישהי יכולה לתרגם? רוב תודות, הדס

88hentai88

New member
רק בגלל שזה פונצ'ו יפה...

העלי 78 עיניים במסרגה עגולה לא מאוד גדולה וסיגרי לעיגול, שימי לב שאת שכל העיניים באותו הכיוון. סמני את ההתחלה של השרות סיבוב 1: ימין כל העיניים 37 , סמני, 2, סמני, 37 , סמני, 2 . סיבוב 2: שמאל 37, הורידי סמן, 2 ימין , הורידי סמן, 37 שמאל, הורידי סמן, ימין 2. חיזרי על 2 שורות אלו עד שהסריגה תגיע למידה של 21 ס"מ. גוף: הגדלה בדוגמאת שיבולים (שורה ימין שורה שמאל) שורה 1: הוסיפי עין(מישכי חוט שבין אמצע העיניים שבשורה הקודמת, סירג אותו) ימין 37, הוסיפי עין, סמני, 2 ימין, סמני, הוסיפי עין, 37 ימין, הוסיפי עין, סמני,2 ימין -82 עיניים. שורה 2: ימין. סירגי כך והגדילי בכל שורה שניה כמוסבר בשורה מעלה, עד שהסריגה מגיעה למידה של 16 ס"מ כשאת מודדת מהגב לצאוור, (לא מ הכתפיים שימי לב לכך) כשנהיה לך יותר מדי לולאות על המסרגה העגולה את יכולה להליף לאחת ארוכה יותר. הגדלה בשורות הימין: סיבוב 1, ו 3: שמאל עד לסימון הראשון, הורידי סמן, 2 ימין, הורידי סמן, שמאל עד לסמן הבא, הורידי סמן, 2 ימין. 2: ימין, הכל בלי להתייחס לסמנים. 4: הגדילי 1, ימין עד לעין אחת לפני הסמן. הגדילי 1, הורידי סמן, 2 ימין, הורידי סמן, הגדילי 1, ימין עד עין אחת לפני הסמן הבא, הגדילי 1, הורידי סמן, 2 ימין. חיזרי על 4 הסיבובים הללו עד שהסריגה מגיעה למידה של 32 ס"מ במדידה מהצאוור קדימה (לא בכתפיים). סיימי בשורה 4. חיזרי על הגדלה בדוגמאת שיבולים והגדלה בימין עוד פעם אחת והמשיכי להגדיל כמצויין מעלה, סירגי עד 60 ס"מ מהתחלה מדיי מקדימה, המשיכי עם הגדלה בימין עוד 3 ס"מ סיגרי את כל העיניים. עכשיו את יכולה ליצור עם מסרגת קרושה את השרוך ולהשחיל אותו בחלק העליון =) בהצלחה

yahadas

New member
המון המון תודה../images/Emo140.gif

יודעת שזו עבודה לתרגם, ומוקירה תודה על הנכונות. אעלה תמונה כשיהיה מוכן, בברכת שבוע מקסים
, הדס

mayravit

New member
לתרגם את התרגום...

יש לי פער גדול במונחים. עד עכשיו סרגתי רק דברים ישרים (צעיפים ותיקים) בשתי מסרגות. כמה שאלות - מה זה מסרגה עגולה? למה היא משמשת? - איך סוגרים לעיגול? (אני מניחה שזה קשור למסרגה) - "סמני" , "הורידי סמן" . מה זה אומר?

yahadas

New member
תשובות

מסרגות עגולות הן שתי מסרגות קצרות המחוברות בינהן במיתר פלסטיק.הסריגה עליהן יוצאת מעגלית ללא צורך בחיבור. הסמנים משמשים לדעת היכן התחלת את השורה/דוגמה וכד' בגלל שהסריגה היא בעצם ספיראלית.

שויו

New member
לא הבנתי איך "מורידים סמן". אפשר

עוד הסבר? תודה מראש

הסמן (לפחות אצלי)

הוא טבעת קטנה שמסמנת נקודה בסריגה. בהתחלה שמים את הטבעת כשמגיעים לנקודה שאותה רוצים לסמן, ואז, בשורה אח"כ פשוט מעבירים אותה למסרגה ימין כשמגיעים לאותה נקודה. להוריד את הסמן זה פשוט להוריד אותו - סרגת, הגעת לנקודה של הטבעת, תורידי את הטבעת, וזהו.

למעלה