היו על זה דיונים ארוכים בפורום
של הותיקים שבניהולו דודו, נדמה לי שעל ידי הפניות הדדיות מכאן לשם ובחזרה ניצור הפרדה סינרגטית שתשרת את שתי האוכלוסיות והשלם יהיה יותר מסך הכל חלקיו. כזכור, באופן טבעי חלק מאלה שכבר בקנדה, משתעממים משאלות נפוצות כמו "מאיפוא להתחיל" ו"מה ההבדל בין מסלול פדרלי למסלולים פרובינצייאליים", יהיו כאן מספיק חברים "משם" שישמחו לענות, ובוודאי לתקן אותי עם אני טועה, הידע המקצועי שאני צובר אט אט יאפשר לי לענות על מרבית השאלות הפשוטות אם אף אחד לא יענה עליהן לפני. אני אעביר שאלות לפורום "ישראלים בקנדה" במידה ולדעתי יש צורך בכך על ידי הכנסת לינק של השירשור הרלבנטי בפורום בצירוף בקשה לחברים להיכנס לכאן ולענות על השאלה, במשך הזמן, ובשיתוף פעולה חברי ביני לבין דודו יווצר האיזון האופטימלי, יש לי גם הבטחה הסטורית מחברים בעלי ידע רב, שכבר נמצאים בקנדה כמו דני המומחה למניטובה, ורן שמכיר היטב את ונקובר, להיכנס לכאן לעיתים קרובות גם מיקי שמכיר היטב את עולם העבודה הקנדי ומאזן בראליות שלו את האופטימיות החולנית שלי, בא לכאן לעיתים קרובות, גם דודוהוא קורא פאסיבי כאן ואם יש טעות, או מחסור בידע, הוא תורם ומפרסם כאן את דעתו ואני אסיר תודה לכל הותיקים שממשיכים לבוא לכן ולעזור לחדשים, לא אלמן ישראל.....אני מקווה שיהיה בסדר תודה על הברכות המושבניק