מזל טוב והמון בהצלחה. שאלה.

עו מר 5

New member
מזל טוב והמון בהצלחה. שאלה.

כידוע, פוליקר הוא הומוסקסואל, השאלה שלי אם הוא הומו למה כל השירים שלו מופנים כלפיי מישהי?

שאלה טובה

האמת שאין לי תשובה חד משמעית אבל אני יכולה לנסות לשער לדעתי אם הוא היה כותב את השירים שלו כלפיי מישהו הוא היה הופך פחות פופולארי אם בכלל מאשר הוא היום. אני לא חושבת שהחברה הייתה מקבלת את השירים שלו לאור העובדה שהחברה היא חברה נורמלית ושלא תבין לא נכון זה לא שהומו הוא לא דבר נורמלי מבחינתי זה בסדר גמור רק שהנורמה לא מקבלת דברים שהם מחוץ לנורמה כך שאם הוא היה כותב שירים לאדם זכר שירי אהבה כמו שלו..אני בספק רב אם היו מתקבלים... נ.ב שלא תבינו לא נכון אני לא נגד הומואים או לסביות!!!

papapa

New member
../images/Emo45.gif

זאת בדיוק התשובה שקיבלתי כששאלתי את אותה שאלה לגבי השירים של עברי לידר

willo1

New member
אז לי יש תשובה אחרת

ורק לפני כן. ליז. מה שאת אומרת זה ממש לא נכון כי אם יהודה היה הולך אחרי מה שמקובל או לא מקובל הוא לא היה יהודה. גם יוונית לא היה מקובל לפני כמה שנים ובכ"ז יהודה יצא עם היוונית ונורא הצליח לו. וגם כשלא הוא המשיך לעשות את אותה המוזיקה. אולי זה בגלל שאת רב השירים אנשים אחרים כתבו לו. נכון שיהודה גם כתב כמה אבל אם תסתכלו טוב. את רובם כתבו לו אחרים. הממ זה מה שאני חושבת, לא יודעת אם זה נכון אבל ככה נראה לי.

תרשי לי להזכיר לך

שכידוע את רוב רובם מהשירים של יהודה כתב יעקוב גלעד שהוא כידוע גם הומו אז מה בעצם התשובה שלך?

חוץ מזה שאמרתי שאני אנסה

לשער והתשובה שלי מבוססת על השערה ולא על תשובה חד משמעית עובדתית.

willo1

New member
סבבה. גם אני

אמרתי שככה נראה לי ושזה לא בהכרח נכון. ויש לי תשובה לענות לך על מה שאמרת אבל אני אחסוך מחברי הפורום. זכותך לחשוב מה שבא לך. זו מדינה חופשית

CSG

New member
נטיותיו המיניות לא כאלו ידועות,

והרוב המוחלט של השירים שאותו הוא שר ואנחנו כל כך אוהבים להקשיב להם,הוא בכלל לא כתב.שימו לב לקרדיטים בשירים (לי יש תקליטים ,ושם כתוב כל מה שצריך לדעת) - פוליקר רק מלחין,וכותב לעיתים רחוקות,וכשהוא כותב,אז זה לא על אהבה.די פשוט למען האמת.

willo1

New member
../images/Emo45.gif

תודה. זה די תומך במה שאני אמרתי.. כי בתור אחת שיודעת את כל חוברות המילים בע"פ ( הכוונה למי כתב, מי הלחין וכו') זה מה שגם אני חשבתי..

אני לא בטוח

שיודה היה אוהב את הדיון הזה ולראיה הוא אף פעם לא דבר על זה אבל רק לידע כללי בתקופת בנזין הוא היה עם חברה

Aviation Addict

New member
לא אוהב אבל הוא גם לא מכחיש

ובמיוחד שהוא מופיע באירועי הגאווה למיניהם. גלגלו בדף הזה למטה תראו תמונה שלו בהופעה http://www.snunit.k12.il/seder/pride/navat.html והנה עוד אחד תמונה יפהפיה של פוליקר באותה הופעה: http://www.snunit.k12.il/seder/pride/for_what.html שימו לב, אנחנו מעריצים של יהודה באשר הוא, לא משנה הנטיות המיניות שלו, וכן ואנחנו לא חיים במאה ה-17 אלא חיים במאה ה-21 שלכל אדם זכותו להתנהג איך שבראש שלו, ועלינו לקבל את זה.

irit500

New member
רגע רגע

אז מתי הוא ימא מהארון??????? חשבתי שזה מאז שהוא קטן..

נכון

הוא עמד להתחתן בתקופת בנזין ומשום מה זה לא קרה ואני לא חושבת שהדיון הזה ראוי או מענייננו בכלל.

Aviation Addict

New member
אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר?

בדיסק איך קוראים לאהבה שלי, בכלל לא תמצא שירים שמופנים לנשים, ודווקא לגברים. לדוגמה בשיר איך קוראים לאהבה שלי: ...וזאת בועה מאוד קטנה וזה אני וזה אתה זה לא זהב זה סתם נוצץ וזאת בועה שאם תיגע היא תתפוצץ... ...זה לא האש זה הגפרור זה לא מקטרת זה ציור וזה אתה וזה אני חבל שיום ראשון זה לא שני... ...אם סופה היא שיר של רוח איזו מנגינה יש לתקווה איך קוראים לאהבה שלי לאהבה שלך... ...זה מכונת המחשבות שלא הצלחתי לכבות וזה אני וזה אתה זה הביחד שהיה כלא היה... השיר הזה בכלל הומוסקסואלי לחלוטין: "מליון פחדים" כמה דוגמאות ...אני עוד מתבייש לומר סליחה תודה רבה. אתה עוד מהסס, אם להגיד אני אוהב אותך.... (שמתם לב זכר שמתבייש להגיד אני אוהב אותך לזכר) ...מה לעזאזל מפחיד אותי ומה אותך. שדים בתוך הראש שלי הם זיכרונות שלך. קשה לשכוח קשה לסלוח אני דומה לך... (שוב אני דומה בלשון זכר מופנה לזכר) עוד אחד, "זה לא הסוף" דוגמה קטנטנה: ...תסלח לי, אם אני מפריע זה רק מרוב געגועים תרגיש חופשי תרגיש בבית תרקוד כאילו לא רואים. תהיה אתה, תחיה כל רגע כאילו לא יהיה מחר, תאהב כאילו לא נפגעת... (תסלח לי אם אני מפריע [זכר] מופנה שוב לזכר) וזה מה שמיוחד בפוליקר, הוא יודע להשחיל את המילים האלה ולשנות את התודעה הישנה של אנשים מבלי שירגישו את זה.

אתם יודעים איפה הספסל בגן מעל הים?

נמס בגשם ביצוע: יהודה פוליקר מילים: יעקב גלעד לחן: יהודה פוליקר גשם יורד בחוץ, הוא לבד וקר לו בטלפון הציבורי שומע קול שמוכר לו זאת אמא שלו מהבית אוטומטית, בקצרה שלום, תשאירו הודעה ואתקשר בחזרה זה דחוף לו נורא אבל היא, מה היא יודעת היא רואה פופוליטיקה והיא בקושי שומעת היא אמרה לו: אל תגור פה גם אבא שלו אמר אחד כמוך לא אצלנו לא בקשנו עוף מוזר גשם בחוץ ממשיך עוד לרדת אמבולנס מיילל, בכביש עוברת ניידת ילד, איפה אתה גר שואלים אותו כולם אני בגן הציבורי על הספסל מעל הים הוא נראה לאחרונה עם תרמיל וסוודר השאיר מעטפה על השולחן בחדר וכתב בהמשך לשיחתם האחרונה אחד כמוני לא יגור פה עדיף לגור במלונה נמס בגשם,עף ברוח הן לא, לא יבכה לבד כל הלילה למי הוא מחכה נמס בגשם, עף ברוח בלילה קר כזה אם יש אלוהים פה גם הוא היה קופא השעה כבר מאוחרת אמא שלו במקלחת, עטופה במגבת הגשם יורד, הכביסה שלה נרטבת אבא שלו בטלפון הזמין וידאו וארוחה ונרדם בתוך פיג'מה מול ערוץ המשפחה גשם בחוץ והתנועה זוחלת השליחים בדרך, שני שוטרים בדלת הם מצאו אותו קפוא, חשבו שהוא נרדם בקצה החשוך של העיר על שפת הים

Aviation Addict

New member
תל אביבי חבל על ההודעה שלך

אסור להביא שירים שלמים בגלל בעיית זכויות יוצרים..

willo1

New member
../images/Emo45.gif אממממ כן

תעשו טובה. בלי מילים. טוב?

בעניין זכויות יוצרים

דווקא נדמה לי שאם זה בענייני ניתוח שירים או לצורך לימוד - אז מותר. וזה בעצם מה שקורה כאן, לא?

למעלה