מזל טוב............... והצלחה

מזל טוב............... והצלחה

למנהלת משק הבית החדשה.......... אופס למנהלת השיווק ...... אופס החשבונות אופס .. למנהלת הבית.........(כן מה לעשות מנהלת פורום צרכה שיהיה בה קורטוב מכל סוגי המנהלים אבל הכי חשוב קוטוב של חיוך, טוב ,ומאור --גם למנהלים שקיבלו אותי היא את כל זה אז תודה להם והצלחה לך... אני נע ונד מחוץ למשרד אז אין לי הרבה הזדמנוית לבקר בבית החם הזה ... אז אם אתם מתענינים בשלומי...... טוב.........לא טוב טוב לא טוב======= מסתכם בטוב החוסר סובלנות של בת זוגתי לביתי קיים ואכן מרחיק אותי ממנה אמרתי לה זאת . הקינאה שלה בתשומת לבי הטלפונית ,הכספית ושעות ביקוריי עם בתי בהחלט מרחיק אותי ......... זה המצב כרגע .......עסוק עד מעל הראש בעבודה...והתחבטויות אז שוב מזל טוב

blonda3

New member
תזרוק אותה....../images/Emo9.gif

כבר כתבתי לך את זה-נכון? מגיע לך ולבת שלך מישהי יותר טובה..... איזה כייף לכתוב את זה למישהו אחר....
ואני גם חזרתי לכאן להציץ... והבאתי גם הודעה משלי. תציץ גם אם יהיה לך זמן פנוי.

עלמה 3

New member
אהלן אריה, שמחה לרואתך בין שורותינו

קינאה זה... אווי וואי וואויי.... לדעתי זה משהו שאין לו מרפא... יש לך עבודה קשה ומרובה......למצוא את שביל הזהב בין שניהם... הבת ו- הזוגיות.... בכל אופן , אנחנו כאן לתמוך ולעזור בהתחבטויות.............. עלמה

ברוך השב../images/Emo140.gif

אני מקווה שיהיו יותר ימים של טוב ולדעתי את צעד אחר צעד מבין את שבלונדה זורקת כאן כמו ורדה זקונט... נשמח להיות לעזר.

rolan

New member
אריה תגעגעתי אליך

טוב שבאת חסרת לנו מאוד תודה על הברכות לחד ועין וגם לי ד"א הם נעלמו אולי אתה יודע איך מביאים אותם? אל תברח כי תיכף תהיה כאן חלוקת תפקידים אתה יודע, מנהל צריך עוזרים... לגבי החברה אריה תהיה אמיץ תקבל החלטה זה קשה, נכון... אף אחד לא יעשה אותה במקומך ולא יאמר לך מה להחליט רק שתדע, בכל מקרה, שיש לך כאן אוזן קשבת, שתייעץ, תתמוך ותעזור לך אחרי ליבך וראשך יום נעים

למעלה