תגובה
היי בן, בקשר לשאלה הראשונה, עכשיו שאני חושב על זה, זה טוב להיות צלול כל החיים כי יש המון בחירה - אבל - אני חושב שיש מצבים שזה לא טוב להיות צלול, במצבים שאין בחירה אפילו כשצלולים והדוגמא הכי טובה היא השואה. שלאנשים לא הייתה ברירה, ולהיות צלולים זה להיות מודעים למצב, אז זה רע, כי הם מאוד סבלו. לעומת זאת,מי שלא היה צלול, היה יותר "אדיש". זה קשה לי לתאר את זה. אני הרגשתי את זה כשאני לא הייתי צלול. אני נמצא שם פיסית, אבל בעצם לא נמצא שם. בטלויזיה, ראיתי תוכנית על סיפורים של ילדים שהוכו כשהיו קטנים, והם אומרים שלפעמים הם ראו את ההורה שלהם מכה אותם מלמעלה. ואני רואה את זה מעין כהגנה של הגוף מסבל. אם הוא היה צלול, ובתוף הגוף, אותו הילד היה מאוד מאוד סובל. בקשר לשאלה השניה: אני לא הייתי רוצה שכל החלומות שלי יהיו צלולים. זה נשמע נחמד, אבל אני חושב שחלימה רגילה, אפילו שהמודעות מאוד נמוכה. זה שלא מודעים כמו בחיי היום יום, יש לזה את היופי של עצמו. במקום זה, הייתי יכול לעוף, לעשות מה שאני רוצה בחלום צלול, אבל בעצם, הייתי מתעלם ממסר מאוד חשוב. אני רואה את ה"משחקים" האלה של לעוף, לשנות... כהכנה לשלב מתקדם. קודם צריך לשלוט בחלום, ואז עוברים לשלב מתקדם יותר של למידה של ידע מהחלום. בקשר לשאלה השלישית: לא יודע. אני לא צלול בכל החלומות שלי, ואני חושב שיש לי עוד הרבה דרך. ובחיים, אני מאמין שאני עוד לא צלול 100%. אני כן צלול, אבל לדעתי יש דרגות יותר גבוהות. לכן, על השאלה השלישית, כרגע אני עוד לא יכול לענות. אולי בקרוב. וחוץ מזה,תודה רבה, אני מאוד שמח להיות בפורום שלך. ד"א, אני הוספתי קישור לפורום שלך מהפורום שלי. חלומות ומציאות צלולה, Variety-