מזל טוב וחיבוק הכי גדול בעולם

beeyourself

New member
מזל טוב וחיבוק הכי גדול בעולם../images/Emo23.gif

טלי, שתמיד תשיגי את המטרות שאת מציבה לעצמך
עד עכשיו גילינו שאת אלופה בזה
שתמשיכי לעשות לכולם שמח
ושכולם ישמחו אותך
שהשנה הקרובה תהיה מלאת הצלחות, אושר, כושר, בריאות ואהבה
ואת זה שאין מוצלחת ומקסימה ממך את כבר יודעת לא?
מזל טוב
שתהיה לך אחלה יומולדת ויום נפלא!

step up

New member
../images/Emo9.gifמצטרפת למרות ש..

לא מכירה אישית את ההישגים ואת האישיות כלל וכלל, אך שנה חדשה ויום הולדת זו תמיד פלטפורמה מצויינת לאחל אושר עילאי בכל שתרצי
אהבה שתציף את גופך
כושר...(מיותר לציין בפורום הנוכחי..,לא?)
ובכלל שתהיה שנה מלאת התחדשות ואנרגיות טובות!!! מ ז ל ט ו ב!!!!!!!!!!!

../images/Emo49.gif לחברה מקסימה ומדהימה../images/Emo99.gif

טלי, לחברה מדהימה שכמותך אפשר רק לאחל,
יום הולדת שמח
יום של חג ושמחה
יום של אור וברכה
איחולים לימים ארוכים, נעימים ומתוקים
שתדעי רק ימים מאושרים
שתגשימי את כל חלומותיך
הצלחה בכל מעשי ידייך
יום הולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה
שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב.
אוהבת אותך,
טל

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב טלי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תמשיכי להיות מי שאת -מדהימה,אוהבת,מחייכת,תמיד שם בשביל כולם.
מאחל לך שנה מדהימה עם המון המון אהבה,אושר וכושר,כמובן הרבה עושר(יאללה שנוכל להגשים את החלום שלנו),בריאות ושוב אהבה
מגיע לך את הכי טוב בעולם,מכל הלב.
מ ז ל ט ו ב

shiri 80

New member
"צייר לי כבשה "

"צייר לי כבשה לצייר כבשים זה לא משחק ילדים "אין דבר, צייר לי כבשה." אבל אני מימי לי ציירתי כבשה, ועל כן חזרתי וציירתי לו את אחד משני הציורים היחידים שידעתי לצייר: הנחש הסגור. ולתמהוני הגדול אמר הילדון: "לא! לא! אני לא רוצה פיל בתוך נחש בוא. נחש הוא מסוכן מאוד ופיל תופס יותר מדי מקום. אצלי הכל קטן כל-כך. אני צריך כבשה, צייר לי כבשה." בחיים אנחנו צריכים הרבה דברים ולא תמיד נקבל אותם מאחרים אז לקחת לך מכחול וציירת לך כבשה את עיניה צבעת בכחול של תקווה על תלתליה עברת בורוד של אופטימיות ואת שמסביבה הארת בירוק של פריחה לצייר כבשים זה לא משחק ילדים . Yo T כשתסיימי לצייר את הכבשה תביטי במראה ותחייכי ... מגיע לך
S

Tami661

New member
לטלי שלנו ה...ה...ה...ה...../images/Emo24.gif

אז נכון שבשבילי בעצם נולדת בדאבל 2005 אבל ברשומות, שאת מכירה כל כך מקרוב
, מופיעות עובדות אחרות: 2.1... שתיים באחד, זו את טלי
-
שתי לבבות בבחורה אחת, אחרת מותקקקקק... אחרת, איך אפשר להסביר כזו אהבה בבן אדם אחד?
אז מאחלת לך, יקירה, שהאהבה הזו, רק תגדל, תתפתח ולעולם תהיה עבורך דו-סיטרית
ה א ה ב ה שלך... לחיים - שתמיד יהיו לך מלאים באור ובשמחה לאנשים - שיקיפו אותך תמיד אוהבים ואהובים לספורט - שכל הזמן יעמדו לרשותך כל היכולות הנדרשות לעסוק בזה וכך... לעוד הרבה אהבות שיש בך עד 120 באושר, בבריאות, בכושר, בעושר, בשמחה, בהגשמה, בהצלחה ב... כל מה שישאיר אותך מחייכת כמו שאת
א-ו-ה-ב-ת
תמי

מזלטוב ענק וחיבוק עוד יותר ../images/Emo25.gif

שיהיה לך כל מה שהייתי חושבת שאת רוצה ואפילו לא בטוחה ועוד קצת מעבר..

KESSEM10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

אושר, בריאות, אהבה והגשמת משאלות

ennicka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

טליייייייי לא יודעת אם את יודעת, אבל את נמצאת ברשימת האנשים* היותר מקסימים, אכפתיים, אוהבים, מעניינים, יפים שאני מכירה (ועוד הרבה דברים נוספים). ולכן, איחול מזל טוב רגיל לא יספיק. ביום הולדת שלך, האיחול המינימאלי צריך להיות שיהיה לך הרבה _____________ וכמה שאתה רוצה _________ ו__________ לפחות כמה שיש בעולם, ובכלל שלא יחסר בחייך _________. או במילים אחרות, אהבה, ואושר, והגשמות של כל משאלותייך (כל מה שהשלמת בקוים למעלה..) השנה ובכלל
* במקרה של מיזנטרופית כמוני, רק אנשים ממש ממש מיוחדים נכנסים לרשימה..

talis2

New member
תודה!!!!../images/Emo25.gif

וואי ריגשתם אותי עד דמעות המון תודה, אני כבר זכיתי בזה שיש לי אנשים כמוכם סביבי חיבוקים ונשיקות בארבע עיניים חולה עליכםםםםםםםם! טלטול

paris2

New member
../images/Emo140.gif מזל-טוב ../images/Emo140.gif

עד 120, אושר ועושר...
אני מאחלת לך את כללללללל מה שאני מאחלת לעצמי...
(יש להיזהר,חלק מזה לא מיועד לבעלי קיבה חלשה)
שיהיה לך רק טוב
...ולא לשכוח, דברי חלללללללללש
תמי

P u s s i c a t

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

יומולדת שמייייח
מלא חיוכים הנאות וכיף אחד גדול מאחלת לך שהשנה תשיגי את כל מה שאת מאחלת לעצמך ברגעים הכי יפים
מזל טוב בובה

ahuvaw

New member
../images/Emo49.gif

למרות שכבר איחלתי לך אתמול במסר אישי ולמרות שאנחנו מכירות מעט מאד - את פשוט מדהימה ושיהיה לך מזל טוב הרבה הצלחה אושר, כושר וכל מה שאת רוצה. ואם בכל זאת תחליטי להגיע היום לקובי, תני סימן לפני ונחגוג אצלו. אז שיהיה לך יום עם המון כיף ותעשי חיים.

המון חיבוקים ../images/Emo24.gifונישוקים../images/Emo25.gif

המון מזל טוב, אהבה , הגשמה עצמית ואין סוף אושר וברק כזה בעיניים שאומר שהכל טוב, ושאמא אדמה תברך אותך בכל טוב קרן השפע.

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

טלושששששששששששששששששששששששש!!! המון מזל טוב.... שתגשימי את כל משאלותייך ותכבשי את כל יעדייך
שתזכי לאושר, בריאות, הצלחה והמון אהבה
תמשיכי להקרין אושר ושמחת חיים כמו שאת יודעת ועושה מצויין
.
יומהולדת שמח

למעלה