מזל טוב - וכמה שאלות

kerengo1

New member
מזל טוב - וכמה שאלות

ראשית אני שמחה לרגל פתיחת הפורום החדש. אני חדשה לגמרי בתחום בלי עוגות עדיין. עשיתי כמה נסיונות בציורים ותו לא. אני מעוניינת לדעת כמה זמן אפשר לשמור בצק שוקולד שלא השתמשתי בו? האם צריך להמתין יום מכמה שעות מרגע הכנת הבצק ועד השימוש הראשוני בו כמה לחכות? איפה שומרים בצק שוקולד? איפה שומרים חמאת שוקולד וגלוקוזה נוזלית לאחר הפתיחה? שאלה נוסת לא קשורה להכנה אתן מכינות את העוגות כתחביב או ממש כמקצוע או במילים אחרות יש ביקוש? ושוב בהצלחה לכולנו ושנראה כאן המון עוגות יפות ומוצלחות. תודה על העזרה קרן
 

kerengo1

New member
אפשר עזרה?!!

עדיין לא עניתם לי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי קרן
 

טל של 4

New member
יכולה לענות רק על השאלה האחרונה

אצלי זה תחביב בלבד. ממש לא מתאים לי כמקצוע, בעיקר כי הלחץ לשלמות יהרוס לי את הכיף
 

kerengo1

New member
עדיין מחכה לתשובות!!!!

בנות יקרות וגם בנים אם יש בבקשה עזרתכם!!!!!!!!!
 
למעלה