מזל טוב - וכמה שאלות
ראשית אני שמחה לרגל פתיחת הפורום החדש. אני חדשה לגמרי בתחום בלי עוגות עדיין. עשיתי כמה נסיונות בציורים ותו לא. אני מעוניינת לדעת כמה זמן אפשר לשמור בצק שוקולד שלא השתמשתי בו? האם צריך להמתין יום מכמה שעות מרגע הכנת הבצק ועד השימוש הראשוני בו כמה לחכות? איפה שומרים בצק שוקולד? איפה שומרים חמאת שוקולד וגלוקוזה נוזלית לאחר הפתיחה? שאלה נוסת לא קשורה להכנה אתן מכינות את העוגות כתחביב או ממש כמקצוע או במילים אחרות יש ביקוש? ושוב בהצלחה לכולנו ושנראה כאן המון עוגות יפות ומוצלחות. תודה על העזרה קרן
ראשית אני שמחה לרגל פתיחת הפורום החדש. אני חדשה לגמרי בתחום בלי עוגות עדיין. עשיתי כמה נסיונות בציורים ותו לא. אני מעוניינת לדעת כמה זמן אפשר לשמור בצק שוקולד שלא השתמשתי בו? האם צריך להמתין יום מכמה שעות מרגע הכנת הבצק ועד השימוש הראשוני בו כמה לחכות? איפה שומרים בצק שוקולד? איפה שומרים חמאת שוקולד וגלוקוזה נוזלית לאחר הפתיחה? שאלה נוסת לא קשורה להכנה אתן מכינות את העוגות כתחביב או ממש כמקצוע או במילים אחרות יש ביקוש? ושוב בהצלחה לכולנו ושנראה כאן המון עוגות יפות ומוצלחות. תודה על העזרה קרן