מזל טוב ומספר עידכונים

מזל טוב ומספר עידכונים

טוב, נפתח כמובן בברכת מזל טוב. כמו שכולכם יודעים היום יצא האלבום המדובר. את האלבום יצא לי לשמוע בטרם יציאתו ואני יכול לספר לכם (שוב) שמדובר באלבום פשוט מושלם עם אלמנטיים יחודיים ליוסי, שירים עם מילים ולחנים מאוד מאוד יפים ומיוחדים. באלבום תוכלו למצוא חידוש פשוט מזהים לד'ה-זאוו, של שלום חנוך. אם אתם שואלים אותי, החידוש עולה על המקור... עוד שיר שמאוד אהבתי באלבום הוא "כולם יודעים יותר". כמובן שהאלבום מלא בשירים יפים כמו שאמרתי, אבל אשתף אתכם בכך שבאופן אישי, השיר האהוב עליי ביותר הוא "ציפור אבודה", אחד השירים היותר אישיים של יוסי - ובשביל להבין עד כמה הוא יפה, תצטרכו פשוט להאזין לו. יחד עם צאת האלבום משוחרר לתחנות הרדיו הסינגל "יום אחד איתך", שנושא גם כמובן את שם האלבום החדש. ביום שישי הקרוב בשעה 14:00 ישודר ברדיו ירושלים ספיישל מאוד מיוחד שהקלטתי יחד עם יוסי לרגל צאת האלבום החדש. שעתיים אינטימיות עם השירים החדשים, ביצוע מיוחד בהשמעת בכורה רדיופונית ועוד כמה הפתעות... כמובן שאתם מוזמנים להיות איתנו! שוב, המון ברכות ליוסי וכמובן לכם, הרי הצלחתו זו הצלחתכם- לא? תמשיכו לעשות עבודה כל כך יפה ומרשימה שתאמינו לי, מאוד מוערכת. מוטי פרנסיס.

orianush

New member
היי מוטי ../images/Emo51.gif על העידכונים..

ואני אשתדל לשמוע את התוכנית

למעלה