מזל טוב, ושנתחדש. יש עדכונים:

מזל טוב, ושנתחדש. יש עדכונים:

אז, במסגרת הסדר לכבוד הפסח, הצלחתי להשתלט על השלב הראשון של ארגון הפורום והקטגוריות שלו. בשעה טובה, יש לנו קישורים רבים רבים, מחולקים לקטגוריות נושאיות.
יש מאמרים - שעוסקים בעניינים שעלו כאן ובקומונה.
יש גם קטגוריית "שאלות נפוצות" שהיא בבחינת מדריך לתועה... יש בה את כל השאלות הראשונות - איך לבחור מנחה, איך לבחור נושא , מה עושים עם פוסט, איך מתחילים לכתוב ועוד ועוד.
וכמובן - כלים טכניים - עיבוד נתונים ורישום ביבליוגרפי.
יש גם קטגוריה של מלגות, אולם - כרגע היא כוללת בעיקר את האתר שבו מפורטות כלל המלגות בארץ. אני מזמינה את כולם לכתוב כאן על מלגות שהם מכירים, כולל מה הם תנאי הקבלה והכוונה ל"איך אפשר לזכות בהן" מניסיונכם... אני חושבת שיהיה יעיל לפתוח קטגוריה שתחלק את המלגות לפי תחומי המחקר, כך שמי שכבר קיבל אותן -יוכל להעיד על הקבלה ומי שרק שמע על קיומן - יוכל לשתף אותנו בהן, אולי יהיו כאן אחרים שכבר שמעו ומכירים. זה כמובן עוד לא הסוף, אבל בהחלט ההתחלה. אז מקווה שמהיום יהיו כלים נגישים ונוחים לכולנו.
אני רוצה לפתוח גם קטגוריה נוספת, של "לוח אירועים" אני רוצה להכניס לתוכה מידע על כנסים וימי עיון, סדנאות מתודיות וכדו'. כל אחד מאתנו - יודע את מה שקורה באוניברסיטה שלו. לא תמיד המידע הבין-אוניברסיטאי נגיש דיו. לכן - אני מזמינה אתכם - לעדכן את כולנו מה יש באוניברסיטה שלכם בתחומים שלכם (ןוגם אם במקרה מצאתם משהו שהוא לא בדיוק בתחום שלכם, אבל בכל זאת ייתכן שיעניין כאן אחרים).
אני גם מזמינה אתכם לכתוב בפורמט של "מאמר" כמה וכמה דברים:
אם יש לכם רעיון מחקרי שחקרתם ואתם רוצים לשתף בתוצאותיו. זה צריך להיות כמובן בתמצית של לא יותר מעמוד אחד של וורד, אבל - נראה לי בהחלט ראוי להרחבת האופקים של מי שירצה.
אם נתקלתם בתוכנה חדשה/כתב עת חדש/כלי מחקרי כלשהו אחר שיכול לעניין את כולם, וי שלכם יכולת לכתוב ביקורת על השימוש בו.
סיכומי דעה שלכם או תגובות על הרצאות וכנסים שנכחתם בהם או על תיאוריות וגישות מחקריות בתחום שלכם.
אני מזמינה את כולם, כמובן, גם להציע עוד רעיונות לדברים שנראה לכם שחשוב שיהיו כאן בפורום. שנִתחדש וְיִרְחַב לְבָבנו. מועדים לשמחה

22ק ו ס ם

New member
מצוין

רק שימי לב שרוב הקישורים לא עובדים. נדמה לי שיש שם http מיותר.

../images/Emo6.gifהיתה לי תחושה שתהיה בעיה כבר כשהכנסתי אותם

אבל ... היה כבר אמצע הלילה. מייד יתוקנו. תודה

למעלה