מזל טוב ותודה על הפורום ו

מזל טוב ותודה על הפורום ו../images/Emo35.gif

אני בת 31 ועוברת כ6 שנים טיפולי פוריות עקב שחלות פוליציסטיות ובעיית זרע אצל בעלי.יש לי אינסולין גבוה ואני לוקחת גלוקופג'. הבעייה שממנה אני סובלת היא סבוראה בפנים ונראה לי שיש קשר לבעיות ההורמונליות אך אין דבר שאני יכולה לעשות בגלל הטיפולים חוץ מלמרוח כל הזמן משחות מזיקות לפנים. אני לא יודעת איך לחולל את השינוי מבפנים כי יש לי חוץ מזה המון תסמינים שמראים שהגוף שלי לא מתפקד טוב כמו שילשולים עייפות מצבי רוח ובכי, גרד בגוף,נשירת שערות עודף משקל שיעור יתר ועוד... אני כבר לא יודעת לאיזה כיוון ללכת. אשמח לעזרה ותודה מראש

פוריות, הריון והומאופתיה

שלום רב, ד"ר סמואל הנמן, אבי ההומאופתיה, מסביר בצורה ברורה ומפורטת כי מחלה אשר האורגניזם הפיזי חולה בה או סובל ממנה היא תוצאה של קלקול ברמה הרוחנית שלו. מחלה לא יכול לחיות באורגניזם בזכות עצמה, היא בעצם תוצאה של קלקול, קלקול ברמה הרוחנית / אנרגית של האדם עצמו. לכן, בכדי לסייע ולך (ובהחלט אפשר לנסות) יש צורך להיפגש עם הומאופת קלאסי, לראות את תמונת המחלה המדויקת על כל פרטיה, ורק לאחר תשאול מעמיק והבנת הקלקול יהיה ניתן לדעת מהי הרמדי, התרופה ההומאופתית, המתאימה לך באופן אישי. אז אם את מקבלת את הדרך ומתחברת לדבריו של הנמן, המלצתי היא לפנות להומאופת/ית קלאסי/ת ולהתחיל בטיפול. מאחל לך רפואה שלמה ובהצלחה, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

למעלה