מזל טוב חודש לפורום הרשמי

TAL BAR ZOHAR

New member
מזל טוב חודש לפורום הרשמי../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif

לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL היום כל חברי הפורום חוגגים חודש מאז פתיחת הפורום הרשמי!! זו הזדמנות נפלאה לערוך התפקדות חודשית שנערוך אותה כל חודש מחדש כרגע בפורום נמצאים למעלה מ110 חברים משתמשים רשומים ולמעלה מ500 חברים לא רשומים שכנראה רק מסתפקים בלצפות . אני קורא לכולם להירשם לפורום הרשמי ברשת תפוז ואני מברך את כל חברי הפורום המשך גלישה נעימה !! עידכונים!!!! קיץ 2008 !! בקרוב!!!! סופ"ש ושבת שלום- בומבסטוס לכולם!! טל בר-זוהר! בוא נתחיל בהתפקדות ובשירשור ברכות על הפורום

TAL BAR ZOHAR

New member
הרשימה החלקית של מספר האנשים המשתמשים הקבועים

(5) 00מאיר זוהר00 (1) 15d03 (1) C h i n q u e m i l (2) chong1 (1) CHRISS (1) damn its chen (15) DJ ELAD 17 A (5) DxJx GADRIEL (9) ELIRAN ZOAR (20) EMANUELA XD (6) jakovstyle120 (1) jloz (16) jojo barbie style (2) kamil1 (2) L I A N 1 8 (2) Mavet Kliny (25) NOFAR LOVE JOUEL (1) NONIקוקס אלת האהבה (1) O Twenty (60) Omriza (11) oshrikii3 (1) sabag12 (1) sabrinaa (1) sapiririr (1) shlomi814 (1) sthilman (66) tA Love Tu (80) TAL BAR ZOHAR (1) tal ravid (1) אוהד רימרט (2) אור enjoy (5) אור אהרון1990 (1) אלון רפאלי (1) אש דו די (1) בודיליעע (35) בייבי דיווה (1) בנבןן (66) גרוזיה (1) דאו המקורית (4) דובשנית וסוכרזית (6) דורעעע (24) דניתי כהן היפה (4) הנהלת הפורומים (3) חופשייייה מאהבה (2) חן גאן (14) טיפול נימרץ (61) לירן ה100ממת (2) מחוץ לתחרותת (14) מיקי המאמי (19) נ ט ל י ל י י (1) נטליוש 21 (3) ספיר רוימי (20) עופרה ניסים (1) פורום נלי פורטדו (53) ציונע (7) ציונעע (30) קוקסינלית ניקול (3) רפי רף (8) שלהבת אש בוערת (3) שני23889 (5) שרופה1 (1) שתיקה אחרונה (86) תומר Sטייל (1) תירסAטיאס (4) תפוז אנשים מודיע

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאם אני לא טועה

כאלה שכתוב לידם (1) או מספר כזה נמוך, זה אנשים שכתבו הודעה פעם אחת חח אז אתה לא מכיר

KamilaLevy

New member
:\

גמ'ני פה :) מזל טוב לנו , חודש לפורום הכי נדיר בתפוז .. - דודי & ג'ואל אהבות חיי - שבת שלום , יאללה באוצצ '

ELIRAN ZOAR

New member
טל... תגיד!!! מה זה המס' בסוגריים

מה זה המס' בסוגריים ליד כל אחד משמות המשתמשים?? זה כמות התגובות אולי??? שבוע משגע טלילה

chong1

New member
וגם אניייייי ../images/Emo13.gif

מזל טוב חולה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומי שעדיין לא הצטרף אז אה....בקשה חוצפה רק לצפות לא????או שאתם חסרי אינטילגנציה ולא יודעים כ"כ איך להירשם??? בכל מקרה הרשימה מהממת וכל הכבוד למי שכן מקדיש 2 דקות מזמנו מואהההההההההההההההההההה ואאאאאאאאט שיזזזזזזזזזזזזזז גונדווווווווווווווווווו

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifרשימה מכובדת !!!

יפה לנו :)) אז ... מזל טוב לחודש
סהר, או מיצי חחח

וואלה שיחקנו אותה ../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo57.gif

תומר הבלאגניסט חחח אללה טל תן לנו בעידכונים מת למסיבה חזקה עם דודי וג'ואל התגעגעתי רצחחחחחחחחחחחחחחח היית מודיעים מראש הייתי מארגן תמונה חדשה חחח מזלללל טובבבבבבבבבב!!!

ציונעע

New member
מזלטוב:]ובקרוב גםלי חחח../images/Emo171.gif../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif

כפרעלינו הפורום הכי הורס בתפוז, 3>

ELIRAN ZOAR

New member
מזל טוב.. לנוווווווו ... ובהצלחה לדודי וג'ואל

הפורום הכי מעלף פה בתפוז וזה גם הפורום היחיד שאני באמת אוהב להיכנס אליו שבת שלום משתמשים יקרים חעחעחעח ומזל טוב לי אתמול ב12/06 היה לי יום הולדת שמונעשרה מואה אוהב המון

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo65.gifמזל טוב !! למה לא אמרת? ../images/Emo3.gif

היינו מארגנים משהו ...

מזזזזזזזזזזל טובבבבבבב ../images/Emo65.gif

בע"ה אני גם יתחיל להתייצב בכל ההופעות שללללללהם =] נטלי בן עזרא

jakovstyle120

New member
מזל טוב לכולנו !! ../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

שיהיה לכולם סופ"ש מדהים..אוהב המון המון!!

גרוזיה

New member
מזל טוב לכולנווו ולדודי וג'ואלל../images/Emo175.gif../images/Emo22.gif../images/Emo39.gif

איןןןן ולא יהיה עלללל הפורוווםםם המעעעעללללFFFFF הזההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום יוםםםם הכייי נהנתת להיכנסס לכאן אין על הקשר הישיר של טל איתנו ואנחנו הכי מעודכנים בהכלללללל אלירןןן מזל טובב חתיךךך הורססססססססס וציונעעעעעעע מתי היום הולדתת?? בכללי צריך לעדכן כאן ימי הולדת זה לא נעים שצריך לדווח שיש יומהולדת עדיף שנאחל מראש שבת שלמווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת XXXXXXווווההההבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מיטל!!!!!!!!!!!!!

למעלה