מזל טוב יא טשי!! עד 100 כ 20 מאמי שיהיה לך יום פצצות
W W a C K o New member 27/2/07 #1 מזל טוב יא טשי!! ../images/Emo65.gif עד 100 כ 20 מאמי שיהיה לך יום פצצות
R Red Is The New Black New member 27/2/07 #3 מזל טוב ענבר טשימוביץ'!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך יום הולדת מטאל...תהני מהחיים!
מזל טוב ענבר טשימוביץ'!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך יום הולדת מטאל...תהני מהחיים!
ס סנעיר New member 28/2/07 #4 משהו לא מסתדר לי. אני עושה 2007 פחות 1989 ויוצא לי...18? OMG, היא חוקיצ, היא חוקיצ! בואו נשכר אוצה עם השצייה שהיה מוצר לה לקנוצ! מזלטוב, קבב. אני אוהב אותך תמיד למרות שאת כבר לא שמה עליי.
משהו לא מסתדר לי. אני עושה 2007 פחות 1989 ויוצא לי...18? OMG, היא חוקיצ, היא חוקיצ! בואו נשכר אוצה עם השצייה שהיה מוצר לה לקנוצ! מזלטוב, קבב. אני אוהב אותך תמיד למרות שאת כבר לא שמה עליי.
° °•טשי•° New member 28/2/07 #6 אל תרגיש מיוחד. אני לא שמה על אף אחד. ססססססתתתתתתתתתםםםם!!! גם אני אוהבת אותך. תמיד. למרות שאני לא שמה עליך. ססססתתתתתתתתם!!! אל תרגיש מיוחד. אני לא שמה על אף אחד. בקיצור, תודה.i love you
אל תרגיש מיוחד. אני לא שמה על אף אחד. ססססססתתתתתתתתתםםםם!!! גם אני אוהבת אותך. תמיד. למרות שאני לא שמה עליך. ססססתתתתתתתתם!!! אל תרגיש מיוחד. אני לא שמה על אף אחד. בקיצור, תודה.i love you
T THE ronch New member 1/3/07 #7 טיפה באיחור...): מזל טוב נשמה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שחגגת כמו שרק את יודעת, והשנה הזו תהיה לך השנה הכי טובה בחיים.... מתה עלייך.
טיפה באיחור...): מזל טוב נשמה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שחגגת כמו שרק את יודעת, והשנה הזו תהיה לך השנה הכי טובה בחיים.... מתה עלייך.