מזל טוב לאביב

shanyz

New member
מזל טוב לאביב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אביבוש!!! המון המון המון המון המון המון מזל מצויייייין!!! הלוואי וכל משאלותייך יתגשמו!! שתגיעי לניו זילנד ואולי תתקלי בלוסי וברנה! (חחהה הלוואי על כולנו!) שתמיד תהיי בריאה ומאושרת! שתזכי לעוד 102 ימי הולדת !!! =) אם לא יותר...! ו...שוב פעם, גם כל הכבוד על הטסט! ב-
ענקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -שני-
ובשביל היומולדת, קבלי תמונה מפרק שאהוב עלייך! =)

*neta*

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif !!!

אביב המון המון המון מזל טוב

shiri_b

New member
מזל טוב!!!../images/Emo13.gif

הרישיון הגיע בזמן אני רואה! שיהיה לך יום הולדת שמח

ברודי

New member
נראה לי 18

ב-17 אי אפשר להוציא רישיון צריך לפחות 17 ויום.

gabrielle

New member
אני מוציאה ב- 17...../images/Emo12.gif

יום שני תיאוריה
בהצלחה לי.

ברודי

New member
בהצלחחחחה ../images/Emo24.gif!!!!

אם את רוצה שאלות לדוגמא מהתאוריה באלגנים את מוזמנת אני עדיין זוכרת קצת מהתאוריה המפדחת שלי... סעמוק קיבלתי ת'הכי קלה (2 דפים עם תמרורים ובלי מנוע) ובכל זאת נכשלתי. ועוד איזה העתקות הלכו... חחח טוב בינכה לא תיכננתי לעבור... סתם זה היה בחינם אז ניגשתי. (מאיפה לי איך עוקפים בכביש חד סיטרי כשהראות לקויה!!!)

shanyz

New member
היא בת 18:)

וירדן, בהצלחה!! ורק אל תילחצי.. כשאת עושה את זה ונניח את לא בטוחה במשהו, תעשי לפי ההגיון... כשאני עשיתי זה היה די קל, ועברתי על הראשון. אני בטוחה שתצליחי גם! =)

ברודי

New member
אסור לעקוף בכל מצב.

אם אני מדברת על מה שאני חושבת שאת מדברת... ברגע שיש חשש, אסור. גם אם את רוצה לעקוף ויש חשש שמי שאת רוצה לעקוף אותו ירצה לפנות. אהה ו.. אממ... אסור בכל מצב. בלי להבהב או לצפור (אופסי)

מותר לעקוף....

רק בכביש שיש בו יותר משני נתיבים לכל כיוון, ורק כאשר קו ההפרדה בין הנתיבים הוא מקוטע ולא רצוף, כשהוא רצוף אסור לעקוף בשום אופן אלא אם כן מימין לקו ההפרדה הרצוף יש קו הפרדה מקוטע...
אהה! וגם יש תמרור כזה שאומר שאסור לעקוף...וברגע שהתמרור מתבטל <אחרי צומת או כאשר יש תמרור שמבטל זאת> מותר לעקוף, במידה והחוק מאפשר זאת. בכל מקרה, כשהראות אינה טובה, אסור לעקוף גם אם החוקים מתירים זאת...וגם אסור לעקוף מצד ימין, רק מצד שמאל. זה היה 60 שניות על עקיפה. וואי, אני בשוק שזכרתי את כל זה

ברודי

New member
היייייייייייייייייייאה!

אני דורשת. אני ידעתי את זה. דיברתי שאסור לעקוף בשום מצב כשהראות לקויה נראה לך שאי אפשר לעקוף בשום מצב?! c'mon מתחילה ציטוט שלך: כשהראות אינה טובה, אסור לעקוף גם אם החוקים מתירים זאת... מסיימת ציטוט שלך! ועל זה אני דיברתי..

ברודיייייי

מוזה יקרה שלי! מצטערת, לא התכוונתי לפגוע ובטח שלא התכוונתי להתנשא, מצטערת אם זה נשמע ככה
את כתבת "אסור לעקוף בכל מצב" ואני לא הבנתי שהתכוונת למצב שבו הראות לקויה... חוץ מזה, שאני סתם רציתי לבדוק אם אני עוד זוכרת משהו מהתיאוריה
מצטערת!

ברודי

New member
לא לא..! לא פגעת!!

פשוט שדיברתי על שאלה שהופיעה לי על ראות לקויה.. וירדן המשיכה את הדיון למטה... ובאמת אי אפשר להבין הרבה מההודעה שלי... אבל כאילו. הי, אני לא התכוונתי שזה ישמע כאילו אני עצבנית או משהוא... אגב... אמממ... את, לא אמורה לדעת את זה, בשביל לנהוג? ז"א לא בתור חומר ש"למדתי (אי שם לפני שנים) לתאוריה.." (מפחדת לחצות את הכביש)

חחח...../images/Emo6.gif

אם אנשים היו נוהגים לפי החוקים, לא הייתה תאונה כל יום... אני מתכוונת לנהוג עד כמה שאפשר עפ"י החוקים, אבל לפעמים אין מה לעשות וחיבים לכופף קצת את החוקים לטובתך...כי יש המון נהגים מופרעים על הכביש שינסו לעקוף אותך בכל מצב, אז כדי להימנע מזה, את פשוט צריכה לעקוף אותם עוד לפני שהם מספיקים}-)

למעלה