בגילך
אין לך משהו טוב יותר לעשות מאשר להתעסק בלהתלונן על פרוטקציות ומריבות אינטרנט מפגרות, כשאתה בעצם רב בעצמך ככה? פורום WWE, UFC, קומונת אוף, בעצם כל פורום בכל נושא אחר אלה אנשים שאוהבים נושא מסוים, לכן הרבה הרבה יותר קל להם להתחבר - וזה נהדר שאתה אוהב דבר מסוים ויש לך את האפשרות לדבר על זה ולדון עם חברים אחרים שאפילו מבינים פחות ממך או יותר אבל אתה תדבר על משהו שאתה אוהב ומישהו אחר יכול להסכים ולהבין על מה אתה מדבר בכלל, במיוחד בנושא כמו MMA או היאבקות מקצוענית. מטרדים כמוך שלא יכולים להתמודד עם זה, מאיזושהי סיבה שכבר מפסיקה להיות מובנת לי בשלב מסוים, הרי לעולם לא תודה בזה שאתה נהנה מלפתוח הודעה מטרידה אחרי הודעה מטרידה ולראות איך כולנו בסוף נגיב לך למרות הכל, ולעולם לא תפסיק להגיב ולהגיב ואחר כך להגיד שאתה בכלל לא מגיב אלא רק קורא, כשכל הפורום נעים וכיף לכתוב בו אם רק תוציא את ההודעות המזויפות העלובות שלך ממנו, וזה מוציא אותך אפס מאופס שבהודעה הכי נורמלית שלך אתה חייב להכניס איזה משהו שיצור מהומה. אני מניח שיבוא הזמן, ואתה תבין שאתה צריך למצוא עיסוק אחר לחיים מאשר ללכת לפורום אחד, לפורום אחר ולהגיב שם תגובות פרובוקטיביות בשביל לראות מי יגיב לך ומה הוא יגיב. אני מקווה רק שזה יקרה לא בגיל 30, ושתנסה לבנות לך חיים במקום להתעסק בשטויות האלה בזמן הפנוי. אתה חושב שזה יהיה לא נחמד להגיד לך? אז אנחנו כבר אומרים לך - פשוט תלך מפה. אם אתה לא מסוגל להתבגר כבר, כי כבר הגיע הזמן, אז פשוט תלך מפה? בסדר גבר? אם כל כך אחד הוא גבר וגם אתה גבר, אז תהיה גבר פעם אחת בחיים שלך ותלך מפה. ואל תגיב.