מזל טוב לאדום החדש שלנו-צחי!

t-man

New member
מזל טוב לאדום החדש שלנו-צחי!

תודה רבה על ההשקעה-אתה עושה עבודה מדהימה שכל כך חשובה לפורום
הרווחת את זה

favor

New member
ברוב הפעמים

זה ניתן למומחה בעניין הפורום. מכיוון שאני לא, התנגדתי אבל זרמתי בסוף. בשאר הפעמים זה כאות הערכה.

favor

New member
תודה טל ואלון

מעריך מאוד והכי חשוב התרומה היא מהלב ובשביל הכיף.

מזל טוב, צחי!

אני מציע להמשיך את המגמה ולתת כחולים ואדומים לכל מי שנכח במפגש UFC

באסטר1

New member
מזכיר תממשלה שלנו

אחד קצת מבין אז מותר לו לקלל ולרדת על אנשים לא יודע אם הכחולים ראו הודעות שלו אבל רוב הזמן הוא מתנשא ולא אני לא מדבר עם אנשים שבאו מהפורום שלו WWE אז הוא מבין..ומקלל ומקבל פרס? חח זה למה אנשי WWE מתפוז חושבים שהכל מותר להם כל הכבוד פאבור הרווחת את זה :)

favor

New member
הבטחתי לעצמי לא להגיב לך

למרות שאתה ממשיך להתגרות בי כמו בהודעה למטה. א. לא רציתי בכלל להיות אדום, כשטל שאל אותי אמרתי לו בתוקף שאני לא מוכן כי אני לא צריך את השטויות האלו. הוא בסוף עשה את זה למרות מה שאמרתי לו. עבורי אין לזה משקל, המנהלים רצו לתת לי את זה כאות הערכה ואם לומר את האמת אני דיי מניע את הפורום.. גם כשאין לי זמן אני מנסה כמה שיותר להגיב לפתוח שרשורים כדי לקדם את הפורום, כדי לקדם את הקהילה כאן. אל תגיד תודה, אבל לבוא בתלונות? 2. אני תמיד חוזר ומדגיש, אני לא מומחה ב-MMA, לא מבין מעבר לרמה הממוצעת ולא מנסה להיות כזה. במה אני מתנשא? במשהו שאני מודה שאני לא גאון בו? מצטער, הזמן שלך קצוב כאן אם תמשיך ככה. אני אמרתי למי שצריך שהפתרון זה לא לחסום אותך אלא להתעלם אבל אתה צריך להבין שאתה בעיה. או שאתה תפתור אותה או שבסוף אחרים יפתרו אותה.. וחבל. אני מציע לפתוח דף חדש ותראה ממה אתה עשוי. אם תמשיך בשלך זה ייראה כאילו אתה חסר אופי ולוזר, אם תשתנה לטובה תוכיח שאתה שווה. הכדור עובר אליך...

באסטר1

New member
והגבת בכל זאת

גבר הפורום הזה זה כולם אנשי מפורום WWE זה אותו חרא חבורה של אנשים שנהיו חברים והחליטו לדבר על זה מה לעשות זה פורום ציבורי בקומונה שלכם יכולתם לא לתת כניסה אפילו פה תצטרכו לראות אותי..אבל אני כמעט ולא מגיב ורק קורא לא ממש יש מה להגיב בנוגע לדברים כאלה. ויחסמו אותי? על מה? על זה שאני נגד זה שנותנים לאדם מתנשא שחושב שהוא מעל כולם להיות אדום? יחסמו אז יחסמו גם לי יש קלף שיכול לחסום אז מה? ואם אתה רוצה לבדוק כל כך שאתה בסדר..תשלח לתפוז את ההודעות שלך ה90% מהם המתנשאות ונראה מהי יגידו לך. ושוב יחסמו לא יחסמו לא ממש אכפת לי אני כבר הבנתי שהכל פה זה פרוטקציה והרבה דברנים עכשיו תעשה לך עוד הבטחות ואל תגיב לי כי חבל בסוף ימחקו גם ככה הכל כמו תמיד

The Iron Claw

New member
אח שלו ..... קצת בטחון עצמי

למה אתה כ"כ מתרגש ממה שאחרים אומרים ? תחליק ..... אני אומר , פחות חיכוכים ויותר MMA , הרי זו המטרה של הפורום הזה . גם אם אתה מרגיש שמישהו מתנשא , תשחרר . אל תחפש כל הזמן בחפירות מה הבעיה אצל מישהו אחר , למה אתה בסדר וכל היתר לא . תבדוק מה אתה יכול לשנות אצלך ..... זה הכי קל והכי נכון

בגילך

אין לך משהו טוב יותר לעשות מאשר להתעסק בלהתלונן על פרוטקציות ומריבות אינטרנט מפגרות, כשאתה בעצם רב בעצמך ככה? פורום WWE, UFC, קומונת אוף, בעצם כל פורום בכל נושא אחר אלה אנשים שאוהבים נושא מסוים, לכן הרבה הרבה יותר קל להם להתחבר - וזה נהדר שאתה אוהב דבר מסוים ויש לך את האפשרות לדבר על זה ולדון עם חברים אחרים שאפילו מבינים פחות ממך או יותר אבל אתה תדבר על משהו שאתה אוהב ומישהו אחר יכול להסכים ולהבין על מה אתה מדבר בכלל, במיוחד בנושא כמו MMA או היאבקות מקצוענית. מטרדים כמוך שלא יכולים להתמודד עם זה, מאיזושהי סיבה שכבר מפסיקה להיות מובנת לי בשלב מסוים, הרי לעולם לא תודה בזה שאתה נהנה מלפתוח הודעה מטרידה אחרי הודעה מטרידה ולראות איך כולנו בסוף נגיב לך למרות הכל, ולעולם לא תפסיק להגיב ולהגיב ואחר כך להגיד שאתה בכלל לא מגיב אלא רק קורא, כשכל הפורום נעים וכיף לכתוב בו אם רק תוציא את ההודעות המזויפות העלובות שלך ממנו, וזה מוציא אותך אפס מאופס שבהודעה הכי נורמלית שלך אתה חייב להכניס איזה משהו שיצור מהומה. אני מניח שיבוא הזמן, ואתה תבין שאתה צריך למצוא עיסוק אחר לחיים מאשר ללכת לפורום אחד, לפורום אחר ולהגיב שם תגובות פרובוקטיביות בשביל לראות מי יגיב לך ומה הוא יגיב. אני מקווה רק שזה יקרה לא בגיל 30, ושתנסה לבנות לך חיים במקום להתעסק בשטויות האלה בזמן הפנוי. אתה חושב שזה יהיה לא נחמד להגיד לך? אז אנחנו כבר אומרים לך - פשוט תלך מפה. אם אתה לא מסוגל להתבגר כבר, כי כבר הגיע הזמן, אז פשוט תלך מפה? בסדר גבר? אם כל כך אחד הוא גבר וגם אתה גבר, אז תהיה גבר פעם אחת בחיים שלך ותלך מפה. ואל תגיב.

favor

New member
כל כך נכון ../images/Emo45.gif

העולם נגדך, כולם שונאים אותך, אתה צודק, אתה הגבר.. טוב, סבבה אני מסכים עם זה. עכשיו תניח לנו, אנחנו בסך הכל רוצים להנות. לא להמשיך להילחם עם טרולים.. מבטיח לך שלא חסרים פורומים שיקבלו אותך בברכה. רק בבקשה לא כאן..

../images/Emo45.gif

הוא כל-כך מאוס ובלתי-נסבל... כל פעם מקנא בזה שלאחרים יש חברים, גם את שרשור המפגש של UFC80 ניסה להרוס עם הטמטום שלו.

Alon316

New member
מזל טוב צחי!

ללא ספק הרווחת את זה ביושר
תמשיך עם העבודה המדהימה שאתה עושה!

doom23

New member
למרות הויכוח הקטן למטה של הלייט וויט חח

עדיין אני חושב שמגיע לך...בגלל העידכונים ... :)

למעלה