מזל טוב לאדום החדש...
ח חיוך של נצחון New member 28/5/06 #3 חדש...? תלוי איך מסתכלים על זה... אדום אני כבר בערך 7 שנים מי שלא קופץ צהווווווב ולחלק הרציני (רציני עלאק ) תודה יוסי, כבוד גדול להיות אדום בפורום מיכא"ל
חדש...? תלוי איך מסתכלים על זה... אדום אני כבר בערך 7 שנים מי שלא קופץ צהווווווב ולחלק הרציני (רציני עלאק ) תודה יוסי, כבוד גדול להיות אדום בפורום מיכא"ל
כ כרגע במיכאל New member 29/5/06 #4 *אהמ* לא ענית לי על השאלה עדיין.. האם יש לעדום משמעות? או שזה סתם-סליחה שאני רצינית פתאום
ח חיוך של נצחון New member 29/5/06 #5 לעדום אין... גם לאדום לא כ"כ מבחינתי אין לזה משמעות מיוחדת. אבל אני לא מתלונן - אני מאוהב בצבע האדום
כ כרגע במיכאל New member 30/5/06 #8 ../images/Emo8.gifשפתאום אתה יותר חשוב-או שהתקדמת -תגיד שרצית לשמוע את זה
ח חיוך של נצחון New member 30/5/06 #9 שרציתי? זה מה ששיערתי שתגידי... והייתי שמח אם כולם יפנימו שזה לא אומר שום דבר. לפחות לא מבחינתי... שוב, שום דבר לא השתנה.. שהצבע לא יטעה וישלה.
שרציתי? זה מה ששיערתי שתגידי... והייתי שמח אם כולם יפנימו שזה לא אומר שום דבר. לפחות לא מבחינתי... שוב, שום דבר לא השתנה.. שהצבע לא יטעה וישלה.
ח חיוך של נצחון New member 30/5/06 #11 נכון?? ../images/Emo9.gif כל החולצות שלי אדומות (חוץ מאחת שתיים) אני פשוט אוהב אדום.. מה לעשות