מזל טוב לאדירוש!!!!!!!!

דנוש11

New member
מזל טוב לאדירוש!!!!!!!!

אדירוש של סיגוש המון המון מל טוב ליום הולדתך ה 15 מי היה מאמין שכבר עברו שנתיים מאז הבר מצוה יאאלה איך שהזמן טס.... אדירי ילד מקסים גבר גבר ומלאך גדול שלנו המון אושר בריאות והצלחה בגדול! אני בטוחה מחר אחותך המדהימה תחגוג לך שמגיע לך וכמו רק היא יודעת להעניק לך ולתת לך מכל הנשמה שלה אז סיגוש ואדירי המון המון מזל טוב ותהנו מחר מקווה לראותכם בקרוב מתגעגעת ושולחת אלפי נשיקות דנה

לאדיר המלך

יום הולדת שמח במלואות לך 15 שתמשיך להיות הכיהכי מקסים המון מזל טוב מהרושנסיקים אני לא מצליחה לשלוח סמיילים וסימנים

חני ח

New member
לאדיר ה-../images/Emo41.gifמזל-טוב ועד 120 שנים מאושרות../images/Emo65.gif

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב אדירוש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לאדיר החמוד, שמילד קטן הפכת לעלם חמודות יומולדת שמח, עלה והצלח בכל מעשיך, שיתגשמו לך כל חלומותיך והעיקר, שתהייה תמיד, בריא ומאושר

../images/Emo49.gifאדיר לאדיר../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

לילד הכי מצחיק בעולם, שהגיע היום לגיל 15, מגיע מזל טוב ענק. סיגלי שלי האהובה והיקרה מאוד, את יודעת כמה אני אוהבת אותך,ואת הילד הקסום והמדליק הזה, וביום מיוחד שכזה רק דבר משמח בקנה מידה שכזה יכול להעיף אותי מהמיטה או מחדר חשוב אחר בבית.... נשמתי האהובה, מי יתן ותמיד אדיר יצחיק וישעשע אותך, כמו שהוא עשה פה בלי הפסקה, הוא כזה ילד מדליק וכשרוני, והילדים של השכונה לא מפסיקים לדפוק בדלת ולחפש את "המאמן", כי בלעדיו אין משחק... אדיר הוא ילד שיודע לשמח כל מי שנמצא בסביבתו, וזה מתחיל בילד קטן ומסתיים במבוגר , וזוהי גדולה אמיתית לדעתי. אין פעם שהוא לא שומע בקולי איך בדיוק אני מרגישה באותה שנייה באמת, ורק עליו אני לא יכולה לעבוד. איזה רגיש הוא. אבל אהבתי אליו ידועה זה מכבר, לא? נשמה שלי, אני מאחלת לך ולו ימים טובים, מלאי אהבה, בריאות, צחוק וכיף. אוהבת אתכם ומחכה בקוצר רוח שוב ושוב ושוב לבואכם. נשיקות אחותי. ארי.

מאי אל

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo20.gifמזל טוב לאדיר../images/Emo20.gif../images/Emo151.gif

אמנם איני מכירה את אדיר המקסים, אך מהודעות הבינותי כי הוא ילד פשוט משגע. אז המון מזל טוב לחמוד שבחמודים, מי ייתן וכל משאלות ליבך יתגשמו.

smo

New member
../images/Emo41.gifיום הולדת שמח לבחור אדיר../images/Emo41.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת שמח
ולסיגלי היקרה שלנו עם הנשמה האדירה שלה
שיהיה לכם
יום מלא הפתעות
טונות ונפלאות

../images/Emo65.gifלאדיר האדיר המון../images/Emo49.gif עד 120 של אושר

שמחה, הצלחה, ובעיקר בריאות טובה
אמן ואמן!!! ואמן יתגשמו כל משאלות ליבך לטובה.
מאחלים בהרבה אהבה, מימי אליעזר ונריה.

מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif

לאדיר המקסים ולסיגל ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!! המון ברכות ליומולדת
...
הופ הופ טרללה... גדלת בשנההההה ....
עד 120 רק בריאות שמחה ואושר

haya or

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלאדיר../images/Emo213.gif

מיריאל1

New member
אדיר שלי, כשמך כך אתה../images/Emo65.gif

כל כך אדיר ומיוחד במינו. נשמה שלי אהובה, לא מזמן מחיתי את דמעותיי בבר המצווה שלך ואתה כבר גדול בן 15. ואותו ילד מתוק בעל עיניים של מלאך וחיוך ממזרי כובש. הילד הביישן שרואה אותי ומחייך בביישנות . מה אאחל לך ולבני משפחתך שחוגגים יחד איתך את השמחה. ראשית שתקבל המון מתנות שיחממו לך את הלב ויגרמו לך לחייך את החיוך המתוק שלך. שנית שתאכל המון ממתקי יום הולדת, עוגות והרבה דברים טעימים. מאחלת לך שתמשיך לאהוב את כל העולם והעולם יחזיר לך חיבוק דב כמו שמגיע לך. שסיגל אהובתי היקרה, תהנה מכל מילה או מעשה שלך. ושכמו תמיד תהיה אחת ויחידה אחות אמא אוהבת ודואגת לך . מאחלת לך בריאות אושר והתקדמות בשנה הבאה בעוד שלב בחיים. שלך האוהבת ומחבקת חזק חזק וגם את סיגלוש שלי, מירי
אבל מלנתאלפים נשיקות שכאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אדירי אהוב שלנו ../images/Emo49.gif

שניות לפני שיתחלף לו יום, אני רוצה להצטרף למאחלים ולהתנצל שזה כל כך מאוחר. מי כמוך יודע סיגלי איזה יום עמוס היה לי היום. חזרתי רק לפני 10 דקות הביתה ורצתי למחשב. אני שמחה לפחות שבחצי שעה שהיתה לי בין לבין, הצלחנו לחגוג לאדיר עם העוגה והנרות אצלינו, ועפרי סיפר לי שביליתם כיף של יום ביחד בסרט ובקניון. אדירי, אתה ילד מקסים ומיוחד, אתה כמו בן עבורי וכמו אח לשי ולעפרי שכל כך אוהב להיות איתך. אני מאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו והיום- באופן חד פעמי אפילו אאחל הצלחה לבית"ר ירושלים שאתה כל כך אוהב (אבל אל תתלהב..זה רק היום לכבודך
) אוהבת אותך אדיר, ואוהבת אותך סיגלי שלי, אחות גדולה מופלאה לאדירוש ואחות קטנה ומדהימה שלי שלכם תמיד תמיד תמיד באהבה גדולה ועצומה אורית, וכמובן גם נעם, שי ועפרי

המון ../images/Emo49.gif לאדיר ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

סליחה על האיחור, אבל בשביל לאחל אף פעם לא מאוחר... מאחלת לך שתמיד תמיד תהיה שמח ומאושר והכי חשוב המון בריאות

המון המון המון תודה לכולם../images/Emo24.gif

אני ואדיר ישבנו וקראנו ביחד את הברכות ומאוד התרגשנו
...שוב המון תודה אוריתי יקרה שלי אין צורך להתנצל אני יודעת אילו ימים מטורפים את עוברת, רק בזכותכם יקרים שלנו לאדיר היה אחלה של יום הולדת, הוא היה כל כך מאושר אתמול. תודה תודה גדולה על הכל, אוהבים אתכם משפחת הלפרין היקרה

למעלה