מזל טוב לאדם

מזל טוב לאדם../images/Emo13.gif

ע-כשיו יומהולדת לאדם קטנות הילד הכי חתיך בשטחים
מתוק שיהיה לך המון מזל טוב את מה שיש לי להגיד,כמובן-לא לפה.. אוהבת אותך כל כך כלכך כלכך
תפציצו.

2shahar

New member
../images/Emo24.gifאדםםם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב איש חתיך מלא אושר אתה מקסים! באמת וממש כיף לי איתך ולדבר איתך [במסרים וזה..
] וזהו אני מקווה שייצא לנו יותר להתרהות
יום הולדת שמח!

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gif קטייין!../images/Emo77.gif

שיהיה לך טונות של מזל טוב ילד, הרבה הצלחה, ותמיד אושר ורק טוב, אתה פשוט ילד נשמה ואני כל כך שמחה שהכרתי אותך. אז מלאמלאמלא מזל טוב! ותחייך תמיד יא חתיך!
אוהבת אותך.

ילד חתיך שלי.

שיהיה לך המון מזל טוב
, רשיון, חיוכים, ואהבה כזאת כמו שרק אתה יודע לתת.
מאחלת שתמצא את עצמך, שתבין כמה יופי יש בך. תמיד היה. אני אוהבת אותך. אוהבת כל כך. ענבר.

Dug E

New member
שאתה רק בדרך לבארי כרגע

אני אאחל לך את כל האושר שבעולם (למרות שגם זמי לקחה ולא נשאר כמעט כלום). אתה אחלה בנאדם,בנאדם טוב כ"כ שאוהב לעזור ולהקשיב..ואין תכונה שאני מעריך יותר אצל אנשים..תכונות כאלה שהייתי שמח אם היו לי קצת יותר. עד עד 120. תשיך להיות כזה בנאדם טוב,לגרום לכולם לחייך ולאהוב אותך רק מהרושם הראשוני..כי באמת מגיע לך את כל זה. אוהב אותך אח!
ודיר בלאק להדרדר לי! (אתה מבין על מה אני מדבר
).

אהוב יקר...

פה אני לא אכתוב לך את הכל,כי הכל כבר נכתב במכתב שתקבל היום. אבל שיהיה לך רק מזל טוב,ותדע שלתמיד אני אהיה פה.. אוהבת אותך עד אינסוף

אדמיקו!../images/Emo23.gif

חתיך על!!! מזל טוב ילד עד 120 בן אדם כלכך מיוחד שכל כך קל להתאהב בו! גיל 17 אהה? "שתשאר צעיר לנצח"להלההלהלהלה |זיופים בקריוקי אהמ אהמ צחר|
אוהבת המונים! יפית

The Kinslayer

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

המון אושר, הצלחה, חיבוקים, עושר- כי זה חסר לכולנו
מתי תבוא לבקר? הבטחת אתה יודע...

RtOoNmY

New member
אדם../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

המון מזל טוב 17 אה.. בהצלחה עם הרישיון!! ובכלל בכל מה שאתה רוצה... כמו שכבר אמרו לפני.. ילד מדהים שקל להתאהב בו... שיהיה לך באמת רק טוב ושנה מדהימה.. כי מגיע לך...
רוני

Dark Tear

New member
אדםםםםם!!

חתיך מזל טוב!! עד 120. שרק תהיה מאושר ושחלומותייך תתגשמנה!! וכשתגמור עם שביט,אתה יודע אל מי לפנות

שחוררר

New member
אדםםםם

אחי, מזל טוב!!!!!!!! המון אהבה, בהצלחה עם הרישיון (שייגמר המלווה תקפוץ לק. אונו יא זין!!!!!!) להגיד לך ת'אמת נאי לא הכי טוב בברכות. ולכן אני אקצר... שיהיה לך עד 120 ורק טוב, באמת רק טוב. אוהב אותך אחיייי :) באמת שאוהב. מזל טוב. איתן.

Z A M i

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

רק אושר..ובריאות.. אני פשוט שמחה שיצא לי להכיר אותך.. אני אוהבת אותך המון!, תשמור על עצמך.. ותזכור שיש הרבה אנשים סביבך.. נ.ב, שנה הבאה, לגעת באוכל, אותו תאריך, אותה שעה.. והפעם, אתה זה שתהפוך חוקי, ואני סתם אזדקן בעוד שנה..
!

למעלה