מזל טוב לאדם

מזל טוב לאדם

שיגעון של פורום. דרך אגב למישהו יש רעיונות מעניינים למדור הפאלם ב PC מדיה פלוס ? למישהו יש איזו ביקורת על המדור הזה ? רפאל פוגל, עורך PCמדיה פלוס.

כן, יש ביקורת ! תירשום . . . .

האתר ממש נחמד ובעל ממשק מאד נוח במיוחד יחסית ל-IOL נראה כי ``פליטי IOL`` ובראשם ד``ר גיל צפניק הענק נתקבלו ע``י האתר ומנהלו אדם צייט בצורה מאד יפה ואני מאמין שכולם תקווה שהדברים יתפתחו לטובת הפורום וקהילת הפאלם הישראלית. ימים יגידו. . .

kenderkin

New member
אנחנו ישראלים-וודאי שיש בקורת :)))

אני חושב שאני מדבר בשם הרבה אנשים שישמחו אם תקדישו, למשל במדור מקום מיוחד שבו תביאו (כמובן ברשותו של אדם יקירנו) דוגמאות נבחרות של סוגיות נידונות בפורום או בכל נושא מעניין אחר כגון השוואה בין תוכנות שהן תחת קטגוריה מסויימת (תואמות אופיס, גרפיקה וכולי). מלבד זאת, אחלה עיתון-אני מנוי והשינוי שעבר מבורך ונעים לעין מבלי לגרוע מהאינפורמטיביות. בהצלחה, רואי.

אתה מדבר על PcMediaPlus?

איפה אתה רוצה לראות את הכתבות על הנושא? פה או שם? לצערי גם PCMEDIAPLUS וגם אני חתומים על הסכמי זכויות יוצרים, כך שאותה כתבה תוכל להתפרסם רק במקום אחד. כך גם עם הודעות נבחרות בתפוז, אין שום אפשרות להעביר הודעות משם לפה ולהפך.

ביקורת בונה...

סיקרנתם אותי והלכתי לבדוק מה זה Pcמדיה ורבותי... זה י ק ר ! ! ! העיתון נחמד אבל לשלם כ - 300 ש``ח דמי מנוי ? (לדוגמא pcמגזין עולה 120 ש``ח לשנה) לא נסחפתם קצת ??? H-)

PCמגזין עולה 120 לשנה?

תבדוק כמה גליונות, 10 שקל לגיליון נשמע יותר מדי טוב כדי להיות מציאותי לגבי מנוי ל-PCמדיה, אולי אני סובייקטיבי, אבל Pcמדיה הוא הירחון המוביל בארץ בתחום המחשבים, הנפוץ ביותר והאהוב ביותר (שאל את אלפי המנויים) מצטער על הודעה שלא קשורה לפאלמים, הייתי חייב להגיב

למעלה