מזל טוב לאהוד_ אהודדדדדדדדד מזל טוב דארלינג לרגל יומולדתך ה 22!!!!!!!! שפע של ברכות ואיחולים
A actress New member 25/10/03 #1 מזל טוב לאהוד_ ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif אהודדדדדדדדד מזל טוב דארלינג לרגל יומולדתך ה 22!!!!!!!! שפע של ברכות ואיחולים
מזל טוב לאהוד_ ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif אהודדדדדדדדד מזל טוב דארלינג לרגל יומולדתך ה 22!!!!!!!! שפע של ברכות ואיחולים
א אהוד_ New member 25/10/03 #2 תודה רבה מיכלי אדיב מצדך לכתוב לי ולכתוב לי מילים יפות לרגל יום הומלדתי ה22 שפע ברכות גם ממני אלייך ולכולם כאן
תודה רבה מיכלי אדיב מצדך לכתוב לי ולכתוב לי מילים יפות לרגל יום הומלדתי ה22 שפע ברכות גם ממני אלייך ולכולם כאן
S skito New member 25/10/03 #3 ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif
../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif
ט ט י נ ה New member 26/10/03 #4 אהוד איי לאו יו סוו מאץ'../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif גו אהוד גו !!! והשמיים הם הגבול אוהבת אותך ומקווה לראותך בקמלוט זו הזידמנות לשיר ביחד אתכל השירים היפים ממש ממש שולחת חיבוק ענקקקקקקקקקק שלך סי
אהוד איי לאו יו סוו מאץ'../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif גו אהוד גו !!! והשמיים הם הגבול אוהבת אותך ומקווה לראותך בקמלוט זו הזידמנות לשיר ביחד אתכל השירים היפים ממש ממש שולחת חיבוק ענקקקקקקקקקק שלך סי
א אהוד_ New member 26/10/03 #5 היי סי היקרה מתי ההופעה בקמלוט?? אני אוהב אותך מאוד גםםםם ואיזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף ליייייייייי היום=))))))
היי סי היקרה מתי ההופעה בקמלוט?? אני אוהב אותך מאוד גםםםם ואיזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף ליייייייייי היום=))))))
צ צחי24 New member 12/11/03 #12 היי סי חמוד ../images/Emo24.gif היה לי בנוסף לכל הבלאגן וירוס במחשב אבל עכשיו זה בסדר מה חדש אצלך?