מזל טוב לאור כחלון

idanshaf2

New member
מזל טוב לאור כחלון

שזכה בגמר נולד לרקוד....

anat135

New member
למרות ששי היה צריך לזכות---

אבל גם הוא היה טוב.. מזל טוב..

SoulDancer

New member
מה פתאום שי?!

חסרה לו מלאאא טכניקההה אור כבר התקבל ללמוד בניו יורק!! אור מדהים! ראיתם איזה סולו הוא הפגיז?! אני רק יכולה לחלום להגיע לרמה שהוא הגיע אליה ב3 שנים!!! אור היה צריך לזכות וטוב שהוא זכה.. שי רק קפץ.. הוא היה צריך לקבל רביעי... [אבל הוא גם מדהיםםם]

anat135

New member
זה לא המקום להתווכח על זה.. אבל---

הוא רוקד מדהים.. הוא יכול בחודש ללמוד טכניקה.. והוא רוקד מדהים!!!!!!!!!!1 חוץ מזה... קודם כל להעריך בן רוקד.... אבל באמת כל הכבוד לאור.. אבל שי רוקד יפהההההה!!!

rotem benady

New member
זה באמת לא המקום אבל..

א) טכניקה אי אפשר ללמוד בחודש.. ולרכוש טכניקה טובה אפילו יכול לקחת שנים.. ב) יש פוווול בנים שרוקדים.. ג) אם שי היה זוכה זה היה רק בגלל השחיטויות שהלכו שם. ואני יודעת היום קיבלנו הרצאה מחן על מה שהלך שם.. מאפיות בלאגנים.. חחחח (לפי המילים שלה)

anat135

New member
לא באמת אכפת לי שהוא לא זכה..---

עם כל הכבוד לתוכנית, לריטינג, לריקוד , ולמשתתפים ולהפקה,לא באמת בכיתי על זה שהוא לא עלה. נכון זה מגניב שמי שאתה רוצה ואהבת מההתחלה זוכה. "כן כן אני אמרתי" אבל באמת, לא כזה יישנה לי בחיים אם אין לו טכניקה. אבל אולי באיזשהו מקום, שהשכבה שלי אומרת בנים רוקדים זה הומואים. איפשהו ככן מפריע לי... כי באמת כל בן אדם עושה מה שהוא אוהב.. אני מקווה. ואגב, זה בדיוק מה שקרה עם הראל סקעת ומויאל. לא היה ספק שסקעת לא יינצח. מה לא אמר את זה.? סקרים תוכניות קודמות, אתרים הכל.. ובכל זאת, קרה מה שקרה וזה שחיטויות. אז עזבי אותך.ףץ

למעלה