מזל טוב לאיתן וליוני עד 120.
א אורון V1 New member 29/12/04 #4 מזל טוב לאצבע קרח ואיתן יום הולדת שמח לאיתן וגם לשותפי לכתיבת הדיווחים יוני. האמת היא שאם הייתי יודע שהיום יום ההולדת שלך הייתי משאיר לך את הדיווח. למה לא שריינת דיווחה?
מזל טוב לאצבע קרח ואיתן יום הולדת שמח לאיתן וגם לשותפי לכתיבת הדיווחים יוני. האמת היא שאם הייתי יודע שהיום יום ההולדת שלך הייתי משאיר לך את הדיווח. למה לא שריינת דיווחה?
K Kobi Guerrero New member 29/12/04 #6 יוני, מיי דיר המון מזל טוב! שיהיה בכיף! את איתן אני לא ממש מכיר, אבל מזל"ט גם לך.
T t-man New member 29/12/04 #8 מזל טוב ליוני ואיתן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים
L LOVEtheMcMAHONS New member 29/12/04 #10 מזל טוב לנחיר ולאיתן ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
R Rock Bottom New member 29/12/04 #15 פינגה! שיהיה המון המון מזל טוב! עד 120 + כמה שיבוא לך לחיות אקסטרה (אני לארג' איתך היום). Us EdgeHeads, United we stand! יומולדת שמח אחויה! |ספיר|
פינגה! שיהיה המון המון מזל טוב! עד 120 + כמה שיבוא לך לחיות אקסטרה (אני לארג' איתך היום). Us EdgeHeads, United we stand! יומולדת שמח אחויה! |ספיר|
E Evil Beast New member 29/12/04 #18 חיר חיר, יומולדת לנחיר! מזל טוב מיי פרנד, עד 130! קווט דה פינגה: נחיר-מור.