מזל טוב לאמא של פילפילון שחוגגת מחר יום הולדת שיהיה לך יום הולדת נפלא ושנה הכי טובה שאפשר!
מ משוש30 New member 6/3/05 #1 מזל טוב לאמא של פילפילון שחוגגת מחר יום הולדת שיהיה לך יום הולדת נפלא ושנה הכי טובה שאפשר!
G galiaS New member 6/3/05 #2 הרבה מזל טוב לאמא של פילפילון שעוד מתקופת הריוני זכורה עלי לטובה כאינציקלופדיה מהלכת. הרבה מזל טוב ושתהיה לך שנה מוצלחת במיוחד.
הרבה מזל טוב לאמא של פילפילון שעוד מתקופת הריוני זכורה עלי לטובה כאינציקלופדיה מהלכת. הרבה מזל טוב ושתהיה לך שנה מוצלחת במיוחד.
A Arfilit New member 7/3/05 #4 מזל טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif
מזל טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif
א אדר שלי New member 7/3/05 #9 המון איחולים ליום הולדת שמח!../images/Emo24.gif שיהיה לך יום נפלא ושמח, שיתגשמו כל משאלותייך ושתהיה לך שנה מקסימה!
המון איחולים ליום הולדת שמח!../images/Emo24.gif שיהיה לך יום נפלא ושמח, שיתגשמו כל משאלותייך ושתהיה לך שנה מקסימה!
C cookie1 New member 7/3/05 #11 ../images/Emo49.gifבלון| לאמא של פילפילון המון אושר, שמחה והגשמת כל המשאלות.
ט טיפוטף New member 7/3/05 #21 ../images/Emo65.gifמזל טוב! שתהיה שנה נהדרת! ומה דעתך על הגיל הזה? (אני גדולה ממך בחצי שנה ועוד לא גבשתי את דעתי עליו)
../images/Emo65.gifמזל טוב! שתהיה שנה נהדרת! ומה דעתך על הגיל הזה? (אני גדולה ממך בחצי שנה ועוד לא גבשתי את דעתי עליו)
מ מעיןבר New member 7/3/05 #15 מזל טוב../images/Emo65.gif לאישה שהיא ממש עמוד תווך שתהיה לך שנה מדהימה
א אפרת12 New member 7/3/05 #17 ../images/Emo49.gif ויומולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שיתגשמו לך כמה שיותר חלומות
S sipi1 New member 7/3/05 #18 ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif מזל טוב !!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif המון אושר ונחת, וכל הטוב שבעולם !
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif מזל טוב !!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif המון אושר ונחת, וכל הטוב שבעולם !