יום הולדת שמח והמון אושר
א אור67 New member 7/3/05 #23 ../images/Emo77.gifיום הולדת שמח ליוצאת דופן. מיוחדת במינה. שיהיה לך יום שמח ושנה נפלאה .
T T noki New member 7/3/05 #24 מזל טוב לאחת הנשים המדהימות ברחבי האינטרנט... מאחלת לך המון מזל טוב ורק טוב בחיים תמיד קוראת אותך בהנאה ובהערכה רבה.
מזל טוב לאחת הנשים המדהימות ברחבי האינטרנט... מאחלת לך המון מזל טוב ורק טוב בחיים תמיד קוראת אותך בהנאה ובהערכה רבה.
ת תנועת החסידות New member 7/3/05 #25 מזל טוב גדול ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif וכל מה שתאחלי לעצמך לשנה החדשה שלך.
מזל טוב גדול ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif וכל מה שתאחלי לעצמך לשנה החדשה שלך.
א אפעופ New member 7/3/05 #30 יומולדת שמח לאמא של פילפילון ../images/Emo65.gif אני חייבת להגיד שאני מאוד מעריכה גם הידע הרחב שלך וגם את הנכונות לעזור תמיד. אני מקווה שתקבלי תמיד בחזרה את אותו יחס מהעולם.
יומולדת שמח לאמא של פילפילון ../images/Emo65.gif אני חייבת להגיד שאני מאוד מעריכה גם הידע הרחב שלך וגם את הנכונות לעזור תמיד. אני מקווה שתקבלי תמיד בחזרה את אותו יחס מהעולם.
I isidora New member 7/3/05 #31 מזל טוב ענקי ../images/Emo65.gif לאחת הנשים הווירטואליות הכי מדהימות שיצא לי לקרוא יומולדת שמח והרבה אושר, אהבה ובריאות
מזל טוב ענקי ../images/Emo65.gif לאחת הנשים הווירטואליות הכי מדהימות שיצא לי לקרוא יומולדת שמח והרבה אושר, אהבה ובריאות
א אמא של פילפילון New member 8/3/05 #34 ../images/Emo6.gif אני מקווה שמקבלים מאחרות כי גם אני ב"דיילי" מסויים... רבה לכל המברכות. אני חייבת לצאת לעבודה, אבל אחזור בצהרים וכל אחת תקבל יחס אישי. המון המון על הברכות המרגשות.
../images/Emo6.gif אני מקווה שמקבלים מאחרות כי גם אני ב"דיילי" מסויים... רבה לכל המברכות. אני חייבת לצאת לעבודה, אבל אחזור בצהרים וכל אחת תקבל יחס אישי. המון המון על הברכות המרגשות.
ש שרון של לוטן New member 9/3/05 #38 מזל טוב גם ממאחרת נוספת...../images/Emo65.gif לאמא יחידה ומיוחדת, שאני תמיד מחפשת לקרוא את התשובות שלה, להנות ולהחכים! שתהני מעוד שנים ארוכות וטובות מלאות נחת ובריאות! הנאה צרופה מילדייך!
מזל טוב גם ממאחרת נוספת...../images/Emo65.gif לאמא יחידה ומיוחדת, שאני תמיד מחפשת לקרוא את התשובות שלה, להנות ולהחכים! שתהני מעוד שנים ארוכות וטובות מלאות נחת ובריאות! הנאה צרופה מילדייך!
2 27חומד New member 9/3/05 #39 ../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif יומולדת שמח! הרבה אושר ובריאות!
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif יומולדת שמח! הרבה אושר ובריאות!