מזל טוב לאנג'לה!

mikmik000

New member
מזל טוב לאנג'לה! ../images/Emo65.gif

זה קצת באיחור, אבל למי שלא יודע [אני בעצמי גיליתי את זה רק היום חח
] אנג'לה ילדה בת D: הבת המצופה שלה, שכבר הספיקה להתיידד עם כל חברי קאסט הסדרה ובעיקר עם ג'ון [מי שראה את הסרטונים בפינה של אנג'לה באתר של NBC יבין חחח, מי שלא-לכו תראו, הפינה שלה מגניבה וקורעת.. הוסיפו לאחרונה סרטון חדש עם ריין שרק היום יצא לי לראות, והוא ממש מצחיק חח], נקראת איזבל רובי ליברשטין, והיא נולדה ב12:50 PM ביום שבת.
כרגע עדיין אין תמונות של התינוקת הטרייה, למרות שאני סומכת על אנג'לה שברגע שהיא תעדכן את המייספיס שלה היא תצרף לפחות איזו תמונה קטנטנה לפוסט. :) לצד אנג'לה בביה"ח בזמן הלידה היו אמא שלה, וג'נה פישר [פאם בסדרה, והחברה הכי טובה של אנג'לה במציאות
]. רק אני חושבת שהן פשוט כאלה חמודות? חח הן כותבות המון אחת על השניה ועל הבילויים המשותפים שלהן במייספיס, ויש כמה סרטונים משותפים שלהן בפינה של אנג'לה באתר של NBC.. והן כאלה מצחיקות וחמודות, ושתיהן כ"כ DOWN TO EARTH.
בכל מקרה, הנה הכתבה ממגזין פיפל: http://www.people.com/people/article/0,,20197761,00.html כולם מוזמנים לקפוץ לביקור במייספיס של אנג'לה ולברך אותה [ואפשר גם במייספיס של ג'נה, כולם שם מברכים אותה על זה שהיא "דודה" טרייה
].

מזל טוב! לא יצטרכו להסתיר אותה יותר ../images/Emo6.gif

יצא לי לראות את הפינה שלה.. היא באמת מגניבה.

למעלה