מזל טוב לבו בייס שהתחתן עם חברתו!

Juliann

New member
מזל טוב לבו בייס שהתחתן עם חברתו!

http://www.mtv.com/news/articles/1505042/06302005/id_0.jhtml?headlines=true או פה זה גורם לי להעריך אותו המון. דווקא עכשיו בתקופה הזאת הוא יכל לנצל את הפרסום והתהילה ולחגוג אבל לא, הוא הלך והתחתן עם החברה שלו מהבית. זה רק אומר שהוא נשאר עם שתי רגליים על הקרקע. כל הכבוד בו
זכית להרבה הערכה ממני. ולהשוואה, מישהו אחר שאני מאוד מאוכזבת ממנו לאחרונה, קונסי, שבוחר לבלות את זמנו בין דוגמניות זנזונות, מאחת לשניה... החברה הנוכחית שלו היא דוגמנית שעשתה פורנו ועירום [למי שלא יודע קוראים לה קריסטן זאנג והיא האקסית של ליאונרדו דיקפריו וניקולס קאייג' ועוד כמה סלבס] וחברה שלה שרוטה לא פחות, ומסתבר שהם באיזשהו קטע של שלישייה
בכל מקרה קונסי השבוע מקבל
גדול ובו מקבל
GO BO
בהצלחה! שיהיו לכם חיים מאושרים והשמועות מדברות גם על בייבי קטן בדרך!! איך אומרים האמריקקים? MAZAL TOV!

Juliann

New member
תמונות של החברה של קונס

ותאמינו לי זה היה קשה למצוא תמונה שלה עם בגדים...

Fairywitch

New member
../images/Emo99.gifמהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל של קונס או של בו? כי ההודעה הראשית שלך הייתה על בו...

וואי בו התחתן???????

איזה באסה איבדנו עוד אחד טוב...וג'ולי את רואה שהוא לא כזה נורא? אמרתי לך... חנה הבחורה בתמונות שג'ולי שמה זאת "חברה" של קונס לא של בו... האמת חברה של בו לא נראית משהו רק מראה לכם שלבו לא אכפת ממראה אלא מהאישיות תמיד טענתי שהוא בן אדם טוב...

נועה167

New member
אההה

אופס חשבתי שהיא החברה של בו.. באמת לא היה מתאים לי הקטע חח עכשיו הכל ברור..

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gifלבו../images/Emo70.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo65.gif

בהחלט
לגבי קונס- הוא single, שייהנה

SHTRUDIDI

New member
שיהיה לו המון מזל טוב!

שמחה שבו מסתדר לו בחיים-אישה,קריירה ובקרוב גם בייבי. שיהיה רק טוב.

whatever4

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo48.gifמזלטוב!!!../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

קולולולולולולולולולולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (נו, מה שהמרוקאים עושים בחתונות
) איחולים לבו ולאשתו לעתיד
. הקרוליין הזאת שיחקה אותה בגדול- תפסה לה אחלה חתן (בת-מזל שכמותה...
). *מנסה לפרגן ולא לחנוק אותה מקנאה* מזל טוב

למעלה