מזל טוב לברטה
B berta84 New member 17/7/08 #3 למה ילדה? יש לי עוד כמה ימים למה לזקן אותי כל כך מהר אבל תודה, זה ב-22, מזל סרטן המעפן (נראה לי אני בלבלתי אותך)
למה ילדה? יש לי עוד כמה ימים למה לזקן אותי כל כך מהר אבל תודה, זה ב-22, מזל סרטן המעפן (נראה לי אני בלבלתי אותך)
B berta84 New member 18/7/08 #6 אמרתי לך ביום שלישי אני חושבת כנראה שהתבלבלתי במספר הימים, פשוט אני מדברת הרבה שטויות אז כנראה שבלבלתי אותך בכל מקרה תודה רבה על כך שאת מביאה את זה לידיעת הציבור
אמרתי לך ביום שלישי אני חושבת כנראה שהתבלבלתי במספר הימים, פשוט אני מדברת הרבה שטויות אז כנראה שבלבלתי אותך בכל מקרה תודה רבה על כך שאת מביאה את זה לידיעת הציבור
א אירנושששש New member 18/7/08 #7 אני בוודאות שמעתי עוד 3 ימים... אבל גם אם היית אומרת ביום שלישי הכוונה הייתה ליום שלישי לפני יומיים ולא עוד שבוע... את שקרנית וסוחטת מזל טוב
אני בוודאות שמעתי עוד 3 ימים... אבל גם אם היית אומרת ביום שלישי הכוונה הייתה ליום שלישי לפני יומיים ולא עוד שבוע... את שקרנית וסוחטת מזל טוב
B berta84 New member 18/7/08 #8 את יודעת בת כמה אני?! ואת עוד מעזה להתחצף אליי!!! אני יכולה להיות אמא שלך!!!
T tutiris New member 19/7/08 #11 היא בת 24, עמית ילידת שנת 84- לפי השם. ולפי הפרופיל בתפוז - בת 23 (אז בקרוב זה ישתנה...).
T tutiris New member 19/7/08 #12 כמובן שכחתי- ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif
כמובן שכחתי- ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo171.gif
J Josette New member 20/7/08 #14 נולדת באותו יום עם חבר שלי אם זה מעניין אותך... את בטוחה שזה סרטן? קיוויתי שזה כבר אריה...
B berta84 New member 21/7/08 #15 ממש אותו יום?כלומר אותה שנה? אחלה יצא לי להכיר שתי בנות שנולדו בדיוק באותו יום מהביה"ס...לא חכמה ואני הייתי במרחק רבע שעה מאריה!
ממש אותו יום?כלומר אותה שנה? אחלה יצא לי להכיר שתי בנות שנולדו בדיוק באותו יום מהביה"ס...לא חכמה ואני הייתי במרחק רבע שעה מאריה!