מזל טוב לבת והנבדה של ju100 |לב ובמובן מזל טוב לאם הסבתא 1/6 תאריך יפה התחלה של קיץ.יום נעים Vera
V vera2 New member 1/6/04 #1 מזל טוב לבת והנבדה של ju100 ../images/Emo79.gif|לב ובמובן מזל טוב לאם הסבתא 1/6 תאריך יפה התחלה של קיץ.יום נעים Vera
מזל טוב לבת והנבדה של ju100 ../images/Emo79.gif|לב ובמובן מזל טוב לאם הסבתא 1/6 תאריך יפה התחלה של קיץ.יום נעים Vera
ב ברק 188 New member 1/6/04 #3 ../images/Emo49.gif לבנות המשפחה ../images/Emo65.gif ו ../images/Emo77.gif ושי אישי לכל אחת ממכם. לנכדה- לבת- לאם- ולכל השלישיה ביחד: ן... מכל ה- ברק 188 .
../images/Emo49.gif לבנות המשפחה ../images/Emo65.gif ו ../images/Emo77.gif ושי אישי לכל אחת ממכם. לנכדה- לבת- לאם- ולכל השלישיה ביחד: ן... מכל ה- ברק 188 .
ע עב New member 1/6/04 #4 כמה טוב לחגוג בשלוש ../images/Emo141.gif מזל טוב לכולן, או כמו שלמדתי לאחרונה: שוק-שוק פוסי...
ר רחל ויטלסון New member 1/6/04 #6 יום הולדת שמח לבת ולנכדה של JU ברכות והמון נחת לסבתא/האם והבת/האם רחל
J ju100 New member 2/6/04 #7 תודה גדולה...../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif בשם הנכדה הבת והאם לכל המברכים..ממש עכשיו חזרנו מהחגיגה!
תודה גדולה...../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif בשם הנכדה הבת והאם לכל המברכים..ממש עכשיו חזרנו מהחגיגה!
J ju100 New member 2/6/04 #8 ואגב חגיגת ...../images/Emo41.gif ימי ההולדת..ביתי שחזרה מטיולון בבודפשט הביאה לי פ'תעות קטנות כגון: "פיק סלמי"..בקבוק טוקאי..ושקית מרק דובדבנים של "קנור".. אין כמו מרק דובדבנים קררר..בימי הקיץ החמים..סבתא שלי היתה מכינה אותו..אבל לא חלילה משקית..
ואגב חגיגת ...../images/Emo41.gif ימי ההולדת..ביתי שחזרה מטיולון בבודפשט הביאה לי פ'תעות קטנות כגון: "פיק סלמי"..בקבוק טוקאי..ושקית מרק דובדבנים של "קנור".. אין כמו מרק דובדבנים קררר..בימי הקיץ החמים..סבתא שלי היתה מכינה אותו..אבל לא חלילה משקית..
ד דרדרית New member 2/6/04 #10 ../images/Emo65.gifמזלטוב ליומולדת לבת ולנכדה|שי שפע ברכות ואיחולים והמון נחת גם לסבתא
J ju100 New member 2/6/04 #11 תודה גלי ודרדרית..../images/Emo41.gif דרדרית נידמה לי שאת וביתי "מאותו הכפר"...
K kropacsek New member 2/6/04 #12 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
י ישRאל New member 2/6/04 #15 גם אני מצטרף לאיחולים,,,, מז"ט וגם רציתי לשתף אתכם במסמך נדיר שמצאתי ,,הודעה על אירוסי סבי וסבתי ז"ל הנה
גם אני מצטרף לאיחולים,,,, מז"ט וגם רציתי לשתף אתכם במסמך נדיר שמצאתי ,,הודעה על אירוסי סבי וסבתי ז"ל הנה
J ju100 New member 3/6/04 #19 תודה...../images/Emo41.gif למברכים הנוספים...כן זה כמו משתה שלא נגמר שבוע ימים...