אבל יש להם מיגוון רחב של דיסקים ורשתות השיווק בארץ נוטות לשווק את הדיסקים שלהם. הדיסקים של נקסוס הם טובים למי שאינו מאזין קבוע של מוסיקה קלאסית ואשר האיכות או הביצוע אינם שיקול דומיננטי עבורם ברכישת מוסיקה אלה רק המחיר הנמוך. לכן אני מחפש דיסק עם ביצוע יותר מומלץ וזאת בשל העובדה שההיצע של הדיסקים הקלסים ברשתות הגדולות איינה מגוונת כל כך לצערי מלבד כמה חנויות קטנות ומרוחקות.
שהדור שאוהב מוזיקה קלאסית הולך ונעלם והדור של היום מתעניין יותר בטראנסים וכל הקקי הזה. אז הם מעדיפים לייבא דברים זולים ואז לא להפסיד הרבה כסף. אני לא מוכן להתפשר על האיכות של המוזיקה, אז אם אני לא מוצא בארץ אני קונה בחו"ל.
חברת נקסוס ומותגה מסתפק בנגנים מהשורה הראשונה מלמטה!!! המוסיקה חסרת נשמה ויכולת לאוהביי קלאסיקה אמיתית עם כל הרגש ואהבה אני ממליץ בחום רב על דיסק מחברת arte nova דיסק של הנוקטיורנים של שופן (2 דיסקים) כל הניוקטורנים בביצוע מעולה של ריקארדו קאסטרו ורק בפסנתר פשוט מדהים!!!!!!!!! ואגב אני מהדור של ימינו בן 15 ומנגן 9 שנים פסנתר ועדיין ממשיך
הגיע הזמן שגם בתפוז יהיה פורום מוסיקה קלאסית. לגבי אנטנה- אני עוברת ליד החנות כל יום ולפעמים היא פתוחה אבל גם בשעות היום לפעמים היא סגורה. המבחר שם הצטמצם (לפחות בפעם האחרונה שהייתי ששם) ונראה שהשלטים שמודיעים על סגירה נכונים (למרות שהם שם כבר שנים).