מזל טוב לג'ואל

TAL BAR ZOHAR

New member
מזל טוב לג'ואל ../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

היום בשעת חצות בדיוק תחגוג דיוות המועדונים ג'ואל יום הולדת אחת הדמויות החזקות מסצנת הקלאב ותרבות חיי הלילה בישראל ! מה אפשר לרשום לבנאדם שאוהבים, מעניקים ,עובדים ,מדברים שעות בטלפון וכלכך הרבה אדם ניפלא ואמיתי ,שאפתנות וחריצות אדם בעלת אופי חם ומסור שיודעת לתת כתף גם בשעות האמתיות של החיים ! אדם כישרוני פרופורמרית אחת במינה! בעלת גוון ייחודי ובולט שנעים להתרגש ממנו כל פעם מחדש ! בפרוש השנה החדשה אני יאחל לך שנה של אושר אהבה ובריאות הצלחה אדירה לגביי האלבום הכלכך מיוחד שמאפיין רק אותך כמו תמיד שלמות ממקום כנה ואמיתי זוגיות אדירה וחמימה ושפע של יצירה אוהב ומוקיר טל בר-זוהר ומשפחת דודי שרון & ג'ואל ! שימו לב מועדון "הבית" (פורום ב"ש) חוגג יום הולדת לדיוות המועדונים ג'ואל דודי שרון בסט חגיגי ביציאות מבריקות ומופע בלעדי וחד פעמי לקראת האירוע בהופעת יוניק מאתגרת !!! שימו לב לא לפספס!!

jakovstyle120

New member
מזל טוב לאחת והיחידה ג'-ו-א-ל../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif!!

אחת מיוחדת עם הרבה איכויות.. שמח מתמיד שהכרתי אחת כמוך!! ממש כמה שעות..ועוד שנה של הכרות, מאחל שיתגשמו כל משאלות ליבך, שאושר ובריאות יקיפו אותך בלי הפסקה ושתמשיכי לכבוש כל יעד וכל חלום !! שכל מה שתיקחי על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות.. והכי חשוב - מאחל את כל ההצלחה שבעולם לאדם כמוך-מלאה בכישרון,יצירתיות,אהבה וגאווה בהוצאת האלבום החדש !! תמשיכי לעשות המון כיף!! זוגיות מלאה באושר ואהבה,בריאות ורק טוב!! אוהב, יעקב.

ציונעע

New member
מזל טוב לג'ולההה ../images/Emo13.gif

ת'אמת ? שאני לא יודע לכתוב בקצרה .. אני יודע שזה יהיה מיוחד אבל את הברכה אני אברך ביום שני !

DJ ELAD 17 A

New member
המון מזל~טוב לדיווה ג!אל IIII

נפתח לרשום : המון מזל טוב לך גואל תמשיכי להיות אדם נפלא יוצר מוכשר ואוהב המון אושר בריאות ואהבה המון בהצלחה באלבום החדש אומנם ההכרות שלנו קטנה אבל את מוקפת בהמון אנשים אוהבים ותומכים אז גואל תמשיכי לעשות רק מה שאת אוהבת ולפוצץ בהופעות מזל טוב אוהב,אלעד

גרוזיה

New member
מזל טוב ל-א-ח-ת---ו-ה-י-ח-י-ד-ה-!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מה אפשר לאחל לאחת שעושה את הכל ובגדול אחת שיודעת לתת קצת יותר מכל אחת אחרת! אחת שונה וכולם מצביעים שהיא המיוחדת!! תודה על עצם ההזדמנות שניתנה לי להכיר בנאדם כמוך הכי בהצלחה באומנות הכלכך מטפסת אנחנו כולנו מאמינים בך ויודעים שתעשי את זה ובענק האלבום החדש יביא איתך ואותך כמו שאת ואת??!...הכי טובה כמו שאת!!!

ELIRAN ZOAR

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לאישה הכי מפציצה ../images/Emo25.gif

ג'ווווווווווווואאאאאאאאאללללללל אוהב עד אין סוף... וגם לא יהיה סוף :) המון
בהמשך....
.....
.....
...........
.......
שנה של
,
ו...
חחח לא הייתה גיטרה חשמלית.. (ולסתומים המהממים שלא הבינו... סקס, סמים ורוקנרול )

DORAMOR10

New member
../images/Emo49.gifליאל מזל-טוב חיי../images/Emo49.gif

ג'ואל חיימשליי שיהיה לך המון המון מזל טוב ועד 120 שנה!!! שתצליחי בכל מעשי ידייך ושתלכי בדרך הישרה ושכל משלאות ליבך התגשמו ושתמשיכי להיות מלאה גאווה חולה עלייך!!! את מוכשרת ברמות ואישה מדהימה ואין עלייך אני פשוט מאוהב בך מואההההה
ממני דור אמור

cinquemillo

New member
HAPPY BDAY BABY JOUEL!!!!!!!!!!!!!!! :)

JOUELAAAAAAAAAA HAPPY BDAYY BABY!! JAJAJAA BEST WISHESSS.. HOPE ENJOY THIS DAY ALOT WITH UR FAMILY AND FRIENDSSS..TAKE CAREEE KISSES AND HUGSSSSSS MUAH MUAHHHHHHHH KISSES TOMMER TOO ... HHHHH

אור enjoy

New member
מזל טוב לדיווה האחת והיחידה!!!!

המון אושר,בריאות,והכי חשוב אהבה!! שתמשיכי לשמוח ולשמח את כל המעריצים עם המוזיקה הנפלאה שלך ! בהצלחה בחיים בכל התחומים! תמשיכי להיות מדהימה ולשים זין על כל מי שאומר אחרת:p ENJOY!!! 3> אור אינג'וי

המון מזל טוב לדיווה ג'ואל<<<<<<<<<<

שפע של ברכות למלכת הקלאב שתעלי ותצלחי בכל מה שרק תחפצי האמונה וההתמדה הם המקור להצלחה שלך זמרת עם אופי שעושה אלפי אנשים שמחים בארץ ובעולם אני אוהבת אותך בהצלחה באלבום החדש<<<<<<<<<<<< (טל יש מצב שג'ואל קוראת את ההודעות????<<: אם כן ג'ואל אני מטורפת עלייךךךךך על השירים שלךךך<<<<<

../images/Emo23.gif מזל טוב ג'ולה!!! ../images/Emo65.gif

קודם כל המון המון מזל טוב!!!!! שנה של אושר, בריאות, הצלחה, אהבה וכל דבר טוב שאפשר לאחל למושלמת כמוך =] אי לאב יו סו מאץ' 3333333333333333333333>

../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לאשה גדולה מהחיים אני מאחל לך מכל הלב שתעלי ותצליחי ותגיעי הכי רחוק שאפשר ואצלך זה אפשר ברכות על המופע המרכזי במצעד הגאווה שמעתי שג'ואל ודודי הולכים להפוך את מצעד העשור !

oshrikii3

New member
מזל טוב דיווה 3>

המון הצלחה בהמשך הדרךךך.. מזל טוב , נתראה מחרר:) בטיאלוי..

boodi4u

New member
האחת והיחידה ... !!!

שיהיה למלכה הדיווה וההורסת מכולם !! האחת והיחידה ג'ולה המון המון המון מזל טוב אושר חום והרבה אהבה ורק לעלות לעלות ולעלות בקריירה שלך כי את בדרך לשם ושתמשיכי להיות גזעית ולהשתגע כל פעם מחדש איתנו איך שהרגלת אותנו !!! אוהב המון המון .בודי !! ואיך אפשר לסיים בלי שיר היומהולדת ??? כולם ביחדדד ... היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לג'ולה !! חג לה שמח וזה לא פורח היום יום הולדת לג'ולה ....
מוואעעעעע (איך שאת אומרת את זה =]

לג'ואל....

מאמי אני לא יודע איך להעביר לך את הרגשות שלי במילים אז אולי בתמונה זה יעזור כמה מילים שתהיה לך שנה מלאת אושר עושר כושר יושר.... הצלחה ואהבה והמון עליות... ושתלכי בדרך הורדים ולא בדרך הקוצים...

עינת TO GO

New member
מזל טוףףף למלכההה ג ! X ל ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה עם האלבום החדש ושתהיה שנה מדהימה כמוך.

למעלה