מזל טוב לג'ון
ט טולייצ New member 10/10/05 #1 מזל טוב לג'ון ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif
ה הקור יגמור אותי New member 10/10/05 #2 אני חושבת שהתאריך לא נכון.. היומולדת של ג'ון היא ב10/11 ולא ב11/10, לא?
ה הקור יגמור אותי New member 11/10/05 #8 נו, מה? אבל ההופעה במיטש הייתה אמורה להיות יום לפני היומולדת שלו, ואאל"ט ההופעה בנובמבר!
ע ע ד י ת ו ש New member 11/10/05 #9 צווווווווודדדדדדקקקקקקקקקקתתתתתתת טעות שלי!!!!!!!! גם אני טועה לפעמים....
ע ע ד י ת ו ש New member 11/10/05 #11 אוי נו תפסיקי עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!!!!!!! אחחחחחח מה הייתי עושה בלעדייך....
M michaliron New member 11/10/05 #12 איזה חמודים.... כן, היומולדת היא בנובמבר. אבל אני אספר לו על הטעות, זה דווקא הכנה מגניבה ליומולדת...
ע ע ד י ת ו ש New member 11/10/05 #13 והככככככככללללללל בגללי!!! שלא תגידו שאני לא מוכשרת!!!!! סתם... באמת שלא התכוונתי... בד"כ אני מדוייקת בתאריכי ימי הולדת אני לא שוכחת וגם לא מפספסת.... אבל לכל דבר יש פעם ראשונה ולצערי יונתן היה "בר המזל"
והככככככככללללללל בגללי!!! שלא תגידו שאני לא מוכשרת!!!!! סתם... באמת שלא התכוונתי... בד"כ אני מדוייקת בתאריכי ימי הולדת אני לא שוכחת וגם לא מפספסת.... אבל לכל דבר יש פעם ראשונה ולצערי יונתן היה "בר המזל"
ה הקור יגמור אותי New member 11/10/05 #14 נו, אם ככה אז... יומולדת שמח לג'ון שיתכונן ליומולדת [אה. צדקתי. תסגדו לי. ]
ה הקור יגמור אותי New member 11/10/05 #15 ../images/Emo32.gif למה כששלחתי את ההודעה זה לא הקפיץ את השרשור? עדית, הפורום שלך מקולקל.
ע ע ד י ת ו ש New member 11/10/05 #16 אהההה עד לפורום שלי !!!!! אני מבקשת לדבר אליו יפה.... אם לא הוא נעלב... ואני אכן סוגדת לך..... צדקת צדקת צדקת!!!!
אהההה עד לפורום שלי !!!!! אני מבקשת לדבר אליו יפה.... אם לא הוא נעלב... ואני אכן סוגדת לך..... צדקת צדקת צדקת!!!!
ט טולייצ New member 11/10/05 #17 אווו מיכלי שנים שלא ביקרת אותנו! הטעות היא שלי ושל עדית,ואנו גאות בזה [סופסוף כיף לדעת שטעות קטנה מצידי לא גרמה לתהפוכות ]
אווו מיכלי שנים שלא ביקרת אותנו! הטעות היא שלי ושל עדית,ואנו גאות בזה [סופסוף כיף לדעת שטעות קטנה מצידי לא גרמה לתהפוכות ]