מזל טוב לגלעד שליט!|בלון

מזל טוב לגלעד שליט!|בלון../images/Emo213.gif

היום חוגג גלעד שליט 400 ימים בשבי. שרשרו את איחוליכם לגלעד ואנו נדאג שחבריו בעזה ישברו לו צלע על כל איחול (אם עדיין נשארו לו צלעות). שימו לב - עוד 17 יום חוגגים לאהוד ואלדד.

suki da yo

New member
תגידו...

כל הזמן הזה, לפחות הפז"ם דופק, או שיתנו לו דפוק על הזמן בשבי?

suki da yo

New member
../images/Emo150.gif |עושה קולות של גבר|

|לא מחנה איפה שתוכלו לראות ולצחוק| נו טוב, לפחות יש לי אורגזמות מרובות.

The Guardian17

New member
יתנו לו לחזור בכלל ?

ברח לחו"ל המניאק בלי ויזה דפק ת'חברים שלו בשמירות יצא בנזונה אההההההההההההההההההההההההההההההה

Lu Tze

New member
בטח שיתנו לו לחזור.

הוא חייב להם איזה אלף שעות שמירה.

GMN

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

שזתכה לשנה הבאה, עד מאה ועשרים שנה!

clutchless

New member
שלא תזכה לשנה הבאה!

תשתדל למות בצורה מצחיקה, לצלם ולהשאיר פתק למישהו שיעלה את זה לפורום.

GMN

New member
בהנחה שאתה מאחל את זה לגלעד ולא לי

אז אני בטוח שהוא ימות בצורה מעניינת...וסביר להניח שזה יגיע די מהר ליוטיוב, כדי שכולנו נוכל להנות.

Roobie

New member
../images/Emo31.gif

יש גבול לבדיחות.. לא השתתפתי בשרשור כי אני מעדיף שלא, אבל אני לא אומר כלום. כשאתם מדברים על מוות של חייל צה"ל זה כבר מוגזם. כמו שאנחנו לא צוחקים על יום הזיכרון לחללי צה"ל, ככה לא צריך לצחוק על זה.

לילב

New member
../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת יש גבול? עכשיו אין לי ספק שקיבלת אדום בפורום רק ע"י שוחד מיני

Roobie

New member
יש כמה גבולות בפורום

אם היית פה ביום הזיכרון, את יודעת שיש פה שירשור זיכרון מכובד לחיילים ואף אחד (חוץ מאחד או שניים חסרי טאקט) לא צוחק על הנושא. וכמו שרמי אמר כמה פעמים, גם סמלים נאציים לא יכולים להופיע כאן. ולא קיבלת אדום ע"י שוחד מיני, אלא כצ'ופר על טובות הנאה מיניות. יש הבדל מהותי.

The Guardian17

New member
הגבול הדק ../images/Emo38.gif

תראה, הגבול הוא מאוד דק, ולכן להרבה אנשים קשה לקבל תגובה כזו או אחרת, משום שאותה תגובה יכולה לפגוע באוכלוסייה הרגישה שלהם. אני מודע לרגישות העניין, אך לצערי ההבדל בין לצחוק על יהודים שנספו בשואה לחללי צה"ל אינו שונה במהותו.

למעלה