מזל טוב לדבי

מזל טוב לדבי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

שהצחוק הפורץ בכל יום משפתייך ימשיך להתגלגל אל סובבייך, לא ימוש ממך ולא ישכך כי בזכותו את מיוחדת כל כך. המשיכי לרקוד ולבלות, להציג, לשחק, את כל סובבייך לרתק. ובסופו של יום, לצלילי מכונת התפירה, בין הספוג והבד, צרי עוד גיבור סיפור מיוחד. הכישרון בך אינו חבויי, כבר מזמן הוא ידוע וגלויי, אין סודות, את מספרת לכולם איך יוכלו להיות הכי טובים בעולם. ובמה עוד אברך אותך? שכל הטוב שאת נותנת ימשיך להתקיים גם בך. שכמה שאת אוהבת יאהבו כפליים אותך. והכי חשוב שאלוהים ישמור אותך. אוהבת, אירית

../images/Emo47.gifדבוש האחת והיחידה !!

(הרגע ראיתי תזכורת ביומני אך אירית הקדימה אותי
) מאחלת לך יומולדת שמח
המון שמחה ואושר
והכי חשוב - בריאות
את אחת ויחידה
חגית

מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אפילו שאנחנו לא ממש מכירות (רק וירטואלית...) אני שולחת לך חיבוק חם ואוהב וצרחה אדירה של : יומולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיהי מאושרת, יוצרת, עם הרבה השראה ומוזה, שמחה ומוזיקה.. שנה נפלאה של סבלנות והרבה הרבה בריאות!

מזל טוב דבינק'ה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יקרה שלי
מזל טוב, עד מאה ועשרים כעשרים
בריאות, אהבה, הצלחה ורק טוב
את כל שאר האיחולים, חיבוקים, נשיקות והאהבה בפרטי אוהב

באיחור קל...מזל טוב גם לעומרי ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מאחל כל טוב, הצלחה בכל מעשה ידייך ( תרתי משמע ) אושר, בריאות והרבה בובות!!! נ.ב ותודה לפייסבוק על המידע

עומרייי מזל טוב ענקיייי ../images/Emo140.gif

שתזכה לבנות בובות לנכדים ולנינים שלך ותמיד תעשה את זה באותה שמחה והתלהבות של היום

לעומרי הכשרוני והמקסים מזל טוב.../images/Emo24.gif

שלום לך "גדי" אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והמון בריאות ואושר פנימי
בהצלחה בכל דרכיך בברכה ה"גדי" דבוש

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה קטן ככה גדול אתה
מאחלת לך שתמיד תעשה את מה שאתה הכי אוהב
ואהבתי את הברכה של דודי "בהצלחה בכל מעשה ידייך" -
חידוד גדול

../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifלשני הגדיים

בריאות אושר והצלחה שכל מה שאיחלו לכם ייתגשם אמן.

ayaly2

New member
לדבי המקסימה מזל טוב עד 120 שנות אור../images/Emo13.gif

רק בריאות ,אושר וחיוכים נשיקות

דבייייי המון מזל טוב ועד מאה כ-20 :)

שכל משאלותייך יתגשמו לטובה המון אושר בריאות והכי חשוב אהבה

תודה רבה לכל המברכים-אירית הפתעת אותי../images/Emo13.gif

אני מתרגשת לקרוא את כל הברכות תודה רבה לכל המברכים ולכל מי שהתקשר מתנצלת על ההיעדרויות הפתאומיות אך אני כאן לתמיד ..לפעמים יותר ולעתים פחות....[לפי מצב הרוח במפרש
] לגבי התאונה אני אמעיט במילים אך לכל הדואגים אני מרגישה מצויין. לגבי הסדנא היא תועלה במוצ"ש הקרוב ואולי לפניי .....אני צריכה לערוך את החומר ולהעלות אותו. שוב תודה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה! אוהבת דבוש

מזל טוב דבי ועומרי!

מאחל לשניכם שנה פוריה מלאה בבובות. אושר, בריאות, הצלחה, הגשמה עצמית, כיף, אהבה טובה!

למעלה