מזל-טוב לדוד נאור!!

מזל-טוב לדוד נאור!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך רק רגעים של אושר שתראה את האור שלא תפסיק לחלום וכמובן, חיים של שלום!!
יום-הולדת שמח!!

אוי איש גזעי שכמותך../images/Emo70.gif|ג'ירפה|

שיהיה לך שנה הכי טובה בעולם!!שנה מלךאה באושר ושמחה וכיף והמון המון המון אהבה
We love you

יאאאא נאור שלי ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

אל תעלב או משו כי לא זכרנו... לגלות לך סוד אני כמעט ולא זוכרת את של אף אחד אבל תמיד האייסיקיו מזכיר לי והפעם האייסיקיו לא הזכיר את שלך ..כנראה לא הזנת את התאריך. בכל אופן יקירי לא היה לי שמץ של מושג שאתה מזל קשת...תדע לך שאחרי אריה זה המזל הכי הכי טוב!!!.. והוא בדיוק מאפיין אותך..יצירתי, טוב לב
, מקסים... אתה באמת בין האנשים הטובים ביותר שאני מכירה. אתה אחד כזה שאי אפשר לומר עליו מילה רעה..גם אם אחפש הרבה הרבה. המון המון מזל טוב שיהיה לך המון אושר ואהבה. אתה בן אדם מקסים, לא מוצאים הרבה כמוך בעולם הזה. איזה כייף לי ולפורום שהכרנו אותך, אחרת לא היינו יודעים, טוב מה הוא. אני מקווה שתצליח בכל מה שאתה עושה ותעשה... ושעוד המון המון אנשים יזכו להכיר אותך. שולחת לך פרחים
, נשיקות
וחיבוקים
אוהבת ומתגעגעת , חוסה.

RedDesert

New member
נאוררררררררר

מזל טוב...לך ולאבא שלי... שתצליח בהכל ושהכל יבוא לך בכיף ובקלות... shine on you crazy daimond

../images/Emo110.gifנאור כפרע!

הח..מזל טופ!!!!!!!! יום הולדת שחמח שמח שמח תמשיך לתרום בצורה כה נפלאה לפורום!!!!!!! המון המון אושר
, עושר
, בריאות
וכושר
. וכמובן חנוכה ש-מח

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

נאור
אומנם אני לא מכיר אותך אבל לא יכולתי להתעלם מהעובדה שיש לך היום יומולדת, לכן אני מצטרף לחבריך ומאחל לך מזל טוב הרבה אושר וגם עושר אם בא לך שיהיה לך רק טוב
אגב אני אהבתי את הסיכומים שלך המשך בדרך זו. אור

דודדדד

מזל טובבבבבבב המוני בלוניםםםם
וחיבוקיםםםםם
ונשיקותתתתת
וגם מתנותתת
תמשיך להיות כזה בנאדםםם מקסים ומיוחד כמו שאתה!!! ולהיות אחלה דוד (= אוהבת מלאנתלפיםםם

nawa

New member
ושוב ../images/Emo51.gif לכל המברכים

היתה לי אחלה יומולדת...אז תודה לכולם !!

למעלה