מזל טוב לדייויד ברוזה

ghahamov

New member
מזל טוב לדייויד ברוזה

מזל טוב לדוויד ברוזה לרגיל יום הולדתו ה 55 (חיפשתי בויקיפדיה :) ) הרגשתי הצורך לכתוב ברכה קטנה לכבוד יום הולדתו של האיש והגיטרה (אני מרגיש קצת כמו אחרון ה groopies) אני מאחל לדוויד שיתגשמו כל משאלות ליבו לטובה. שיופיע עוד בכל המקומות שעדיין לא הופיע בהם (ואם אפשר עוד איזה כמה פעמים במצדה), שימכור עוד אלבומי פלטינה מחומשת, שלעולם לא ייגמר לו הכח בליבו ובאצבעותיו, ולבסוף, שתמיד ימשיך לשמח ולרגש אנשים כמו שהוא משמח ומרגש אותנו (אני מרשה לעצמי להגיד אותנו כי אני בטוח שכל חברי הפורום חושבים כך). אני לא ממעריצי ברוזה השרופים כמו חלק מחברי פה לפורום ובכל זאת הרגשתי הצורך לכתוב פה כמה מילים. יפה לי שאני הכותב הראשון (ככה זה ככנראה שאין חיים ומצ'עמם קצת בליל שבת). היה לי העונג לפגוש את האיש באופן אישי ומקרוב ודייויד אכן איש מקסים. היה לי פעם חלום שאני פונה ליהונתן גפן שיכתוב מילים לשיר, דייויד ילחין וישיר שיר לאישה שאיתי. האישה אמנם כבר לא איתי, אבל זה עדיין חלום נחמד :) אז מזל טוב לדייויד ברוזה :)) ... קדימה לשרשר מזל"טים

glitter8

New member
דיויד, יום הולדת שמח!

לזמר היקר שמלווה את חיי מילדות לזמר ששיריו הם פסקול חיי, שזורים בחיי, עיצבו אותם, את עולמי ראיתי דרך השירים ודרך עולם המושגים מהשירים למדתי שאהבה זה אפשרי ושהמילים חזקות ויכולות ליצור מציאות קסומה. דיויד, אני מאחלת לך שתמשיך להגשים את עצמך, שתצליח לפלס דרכך ללבבות האנשים שתזכה לבריאות ולאושר, איתך תמיד. ענבל

SHANILIROY

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

דיויד יקר!
מזל טוב ליום הולדתך ,אני מאחלת לך עוד הרבה שנים טובות ומאושרות שנים של בריאות ,הצלחה והמון אהבה . שתהנה מהמשפחה ותזכה לנחת מילדיך . שתמיד תהיה מוקף בחברים ,במשפחה אוהבת ואוהדים רבים . שתמשיך להגשים את עצמך והיה אומן חוצה גבולות שמצליח בכל מקום ובכל שפה . והעיקר תמשיך ליצור ולהיות אדם מרתק ! מחכה לעוד שנים של מוסיקה טובה
תודה על חברותך ועצם היותך . איתך כמו תמיד , שני

שלידודי

New member
מזל טוב לאיש יקר גדול מהחיים

מזל טוב לאיש יקר איש גדול בכל המובנים הרבה אושר שמחה שלווה ועשייה במוזיקה שתמשיך לרגש אותנו תמיד אוהבים שלי והנכדים של הפורום

בטי369

New member
דויד היקר ../images/Emo168.gif

מזל טוב
בהזדמנות חגיגית זו אומר תודה על שנים רבות כל כך שהמוסיקה שלך הפכה להיות חלק בלתי נפרד מחיי. על השמחה והחיוך שהשירים שלך מעלים בי בכל פעם מחדש. על ההזדמנות הזעירה שניתנה לי בשנה האחרונה להכירך ולגלות שאתה כמו שירך עדין ונפלא ומלא אהבה. מברכת אותך לשנים רבות של אהבה ויצירה לבריאות כוח, סבלנות ואנרגיה. לגילויים חדשים והרפתקאות נפלאות... בחיוך וחיבוק ענק. בטי

למעלה