מזל טוב להפורום החדש

באיה

New member
מזל טוב להפורום החדש

הפורום הזה מדבר אלי במיוחד, מפני שיש לי בן שמתגורר באוסטרליה כבר 15 שנה במלבורן. הוא אזרח אוסטרלי, והולך לו שם מצויין. כמובן שלא מהתחלה הוא ליקק שם דבש, אך ברוך השם עכשיו הוא כבר מסודר. אני ביקרתי אותו כבר פעמיים, פעם האחרונה הייתי שם ב 2-4/02. עכשיו בני הצעיר רוצה להצטרף אלין בעידודי ובעידוד אביו, אך השגרירות האוסטרלית עושה בעיות, ולא נותנים לו ויזה. אחיו נעלץ לפעול משם, ואנחנו מחכים לתשובה. לא רוצה לבלבל לכם את המוח יותר עם הבעיות שלנו, ואני מאחלת לכם שוב בהצלחה. אם אפשר לדעת, מה בעצם מטרתו של הפורום? ערב נעים לכם

Gefen

New member
../images/Emo47.gif באיה , להיפך להיפך...

תרגישי חופשי לבלבל במוח, בשביל זה אנחנו כאן
ראשית ברוכה הבאה הנה, קבלת בזה הרגע את
הכבוד ותמי איבדה את הבכורה
ובאמת העובדה שאת גולשת בפורומים ומחוברת ככה למחשב מעוררת התפעלות יש לאמר, אימי שתחיה ,שהיא צעירה ממך בעשר שנים, לא יודעת אפילו להדליק מחשב! את יכולה רק להיות גאה בעצמך ולא להתבייש כלל כלל , ובטח ובטח שלא בשל הגיל! מקווה שנראה אותך פה הרבה גפן

באיה

New member
הגירה לאוסטרליה ?

ראשית, אני מודה לך גפן על הברכות והפרגון. מאוד נעים להיות בפורום כשאת רצויה. אני קוראת בשקיקה כל מה שנאמר פה, ומאוד נהנית. המקומות שדרקונה מפרטת כאן מוכרים לי, וגם חלק מהקהיליה האוסטרלית שחיה בסביבות מלבורן. יתכן מאוד דרקונה שאת אולי אפילו מכירה את בני. הוא מאוד פעיל בקרב הישראלים שם ומכיר המון. נכדי נולד שם, ובעצם הברית שלו הייתה הראשונה בבית כנסת שנבנה במיוחד לקהילה הישראלית ומכהן שם רב צעיר(שכחתי את שמו), והיה לי הכבוד גם להיות מוזמנת אצלו לארוחת ליל שישי בביתו. (למרות שאני חילונית) אני אישית התאהבתי מאוד בחיים באוסטרליה, וכל רצוני גם לחיות שם. בינתיים זה לא התאפשר עם כל המאמצים של משרד פרטי לעינייני הגירה. לא עזרה לי הטענה של איחוד משפחה, כיוון שמתוך שלושת ילדי שיש לי, אני צריכה שלפחות שניים יהיו אזרחים אוסטרליים, וכרגע יש רק אחד. גם בני הקטן נתקל כרגע בקשיים בקבלת ויזה לשם, ואנחנו מחכים בקוצר רוח לקבלה. גם אם הוא כבר יסע, וגם נניח שיצליח להישאר אזרח קבע על ידי חיבור אם אזרחית אוסטרלית, עוד לא בטוח, אז יקח לי עוד הרבה שנים עד שאני אקבל רשות להיות שם כתושבת קבע. אני כבר לא צעירה (64 בקרוב), והזמן דוחק כל עוד אני מתפקדת, אני אבודת עצות. אולי מישהו יכול לעזור לי להגיע לשם, לתת עצה איך לקבל ביטוח בריאות כמו תושב קבע. ידוע לי שכנראה הדבר יכול להתאפשר לי רק על ידי חיבור או נישואין עם אזרח אוסטרלי, אך למען השם איך אני אשיג אחד כזה?

Gefen

New member
אכן דודה.. שכחתיך ../images/Emo12.gif ולבאיה

עוד דבר קטן לי אלייך... שאלת מהי מטרת הפורום, ובכן - את מוזמנת לקרוא למעלה את הודעת המנהל, שם כתבתי בקיצור נמרץ את מהות הפורום. ועוד אוסיף ואומר שאומנם הפורום מיועד לשמש סלון וירטואלי לישראלים שבאוז ונוז, אך נקבל בברכה גם מתעניינים, שואלים, מתגעגעים, שואלים וסקרנים שמגיעים אלינו ממקומות אחרים. גפן אומרת לילה טוב

למעלה