את סובלת 19 שנים ושום טיפול לא עזר לך? האם ניסית דיאטה דלת מלח ללא טיגון וללא קופאין? זה מאד עוזר ,הרופאים נונתנים את הדיאטה הזאת לחולים. אני לא סבורה שטיניטוס קשור לכלי דם. באם הנך מעונינת לקבל שם של רופא מהדסה בעל מוניטין בטיניטוס אוכל למסור לך במסר אישי בלבד. תרגישי טוב ותדעי שניתן להתגבר על הסבל ולהרפא. זהבה
מרופא א.א.ג. ידוע שמדובר בחסימה של כלי דם שמוביל אל האוזן הפגועה. החסימה יכולה להתחיל כבר באחת החוליות באזור הצוואר. הוא המליץ לי על כירופרקטיקה, במיוחד של חוליות הצוואר, אך אני פחדתי מזה מאוד.
אני מבינה שעברת כבר את כל הטיפולים ושום דבר לא עזר. האם הטינטוס קשור לבעיה בכלי דם? נשמח מאד אם תספרי לגולשים על שיטת הטיפול בטיניטוס של הרופא לכלי דם. כל טוב וים נעים.
אותו על הנושא של טיניטוס. והוא אמר שמוכן לטפל בי אבל לא מבטיח הצלחה. מאחר ונסיון אחד לא הצליח אני מחכה לתרופה שתגיע עבורי השבוע מצרפת ולאחר מכן אסביר בצורה רחבה יותר. אם עזר ואם לאו. ואתן גם את שמות התרופות. מה שנתן לי אמון ברופא שהוא יודע על מה מדבר היה ש:-1. מיד שאל שאלה מאד ענינית לגבי הטיניטוס. והיא האם זה קשור במחזור החודשי. 2. לא הרים ידיים ואמר אין מה לעשות. מאחר והייתי כבר בטיפולים לא קונבנציונליים שונים כנו אצל טבעוני ביהוד -טיפול עם נרות באוזן. רפלקסולוגיה שקצת הקל . וטיפול בהדמיה באיכילוב. וכן אצל מטפל ברעננה ששכחתי איך קראו לשיטה. לא מצאתי פתרונות טובים . אגב אני לא יודעת אם קיימת עדין אבל היתה אגודת חולי טיניטוס שהתאספה פעם בשנה במסגרת בי"ח איכילוב ושם הראו את החידושים בנושא. מצטערת שכתבתי הרבה כ"כ אבל במסגרת 19 שנות סבל הצטבר אצלי הרבה..
תודה על כתיבת הסיפור המרגש שלך. ממליצה לללך לקרא את המאמר של ד"ר שמש בפורום. האם משהו מהפורום שמע על עמותה לחולי טיניטוס בת"א? אם כן, אנא ספרו לנו על כך. האם שמעת על עמותה לחולי טינטוס? בהצלחה בטיפול. אני מקווה שהתרופה מצרפת תעזור לך. זהבה
שמעתי שזה מאד עוזר. אחד הגולשים בפורום שנקרא מטונטן כתב על זה. ממליצה לעשות דמיון מודרך ,או מדיטציה, או יוגה. מניסיון אישי זה עוזר מאד.האזנה למוסיקה מרפה ועוזרת. שבת שלום זהבה שחם