מזל טוב להקמת הפורום באמת הגיע הזמן שפורום חשוב שכזה יפתח. ישר כח.
א אלי ו. New member 17/8/05 #1 מזל טוב להקמת הפורום ../images/Emo140.gif באמת הגיע הזמן שפורום חשוב שכזה יפתח. ישר כח.
ט טללי בוקר New member 17/8/05 #2 למה אין סקר? ולמה הטגליינס לא עובדים? יש מפגשים בפורום הזה? תוסיפו בבקשה את ההודעה הנוכחית להודעות נבחרות יש לי שני הורים קשישים (מבוגרים זה היה פעם) אבל לא נראה לי שהם רוצים או צריכים שאטפל בהם. אני יכול להצטרף בכל זאת?
למה אין סקר? ולמה הטגליינס לא עובדים? יש מפגשים בפורום הזה? תוסיפו בבקשה את ההודעה הנוכחית להודעות נבחרות יש לי שני הורים קשישים (מבוגרים זה היה פעם) אבל לא נראה לי שהם רוצים או צריכים שאטפל בהם. אני יכול להצטרף בכל זאת?
ג גנגי New member 17/8/05 #3 אני לא רוצה לחשוף על ההתחלה את אופיי האמיתי (למרות שאתה דווקא מכיר את הסחורה הפגומה..), אבל אני חייבת להזהיר אותך שגם כשלא רוצים ולא מתכוננים לזה, לפעמים זה מגיע. מפגשים? ודאי. (רשע אתה, רשע. מנסה להוציא ממני את כל הגנגי בבת אחת..)
אני לא רוצה לחשוף על ההתחלה את אופיי האמיתי (למרות שאתה דווקא מכיר את הסחורה הפגומה..), אבל אני חייבת להזהיר אותך שגם כשלא רוצים ולא מתכוננים לזה, לפעמים זה מגיע. מפגשים? ודאי. (רשע אתה, רשע. מנסה להוציא ממני את כל הגנגי בבת אחת..)