מזל טוב לחוסה ה

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
מזל טוב לחוסה ה../images/Emo47.gif

אז היום יש יומולדת לחוסה הידועה גם בשם הילה
ארי המון
הרבה בריאות עושר ואושר וכמובן שמחה והרבה אהבה

חולניתתתתתתתתת

לפני שבע עשרה שנה בדיוק , קרתה ת-ק-ל-ה בביה"ח ונולדה הילדה החולנית העונה לשם חוסעעעעעעעעעעעעע חיחיחי סתם המון מזל טוב מותק
שתהיה לך יומולדת ז-ה-ב והרבה בריאות ואושר טפו טפו טפו...תמשיכי להיות חולנית שכזו ובראש הסצינה
אוהבת

פ ו ס ט י

New member
איזה סצינההההההה

יווווווווו אמאאאאאלללללה לחוסה יש יומולדת יאלה מזל טוב שיהיה לך יומולדת מלא באז

אוי כמה מזל טוב אני מאחל לילה הזאת!

קודם כל היה קטע מצחיק... אני מתקשר לאיזה ידידה שלי לפני שעה.. אני שואל אותה מה המצב וזה.. היא אומרת לי שהיא אצל חברה ביום הולדת.. אני שואל אותה איפה.. היא אומרת לי בזיכרון.. אני עושה לה איזה קטע גם אני מכיר מישהי בזיכרון שיש לה יום הולדת היום אבל קוראים לה הילה... היא אמרה לי "מה הילה חוסה"??? אמרתי לה "כןןןןןןןןןןןןןן" איך את מכירה אותה??? היא אומרת לי כולם מכירים אותה וגם אני.... אז לילה שבערך כל אדם בפורומים של מוסיקה מכיר... הילה.. המון המון מזל טוב... מספר שנותייך הם בערך כמספר הפעמים שניסיתי להיפגש איתך בניצנים אבל הילה "HARD TO GET" חוסה היא לא כל כך קלה להשגה ובשביל להיפגש איתה צריך לקבוע פגישה מראש.... ממש מזל טוב יא מלכה אחת! מקווה לפגוש אותך מתישהו בעשור הקרוב... ממני... רן...

חחחחחח הרגת אותי:)

חחח אתה יכול לומר ניצן-בסהךהכלתמידבנאדם, מכירים אותה פה:) תודה רבה
ריגשת..

שאני לא אהיה בשירשור יומולדת של

חוסה?!?!?!:))))) טוב למי שחושב ששכחתי אז לא ולא... פשוט הייתי עסוקה קצת בלהיות אצלה:)) אממ מה עוד אפשר להוסיף אחרי המכתב- כרטיס נסיעה הססגוני שלי? אני מתה עלייך היה לי סופשבוע מהמצויינים את בנאדם מדהים מדהים מדהים ואני אראה אותך שוב בעוד שבועיים ב"ה בלי נדר יהיה כיף!! חולה עלייך
ניץ. אחלה תמונות יצאו:))

חווווווווסההההההההההההה|ג'ירפה|

אוף נו רציתי להיות שם את יודעתא תזה!
מזלטוב ילדונתתת.
אני אוהבת אותך כ"כ. ושתהיה לך שנה טובה כמו שמגיע לך שתהיה. ותשזכי לעשות עוד פו-ל ראשים מלאים בראסטות יפות יפות.
,איי גאס.

למעלה