מזל טוב לחנה

JustRain

New member
מזל טוב לחנה../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

חנה, הידועה בכינוי Fairywitch, חוגגת היום יום הולדת! חנה היא חובבת אייקונים מושבעת, אמנית פוטושופ, מרצה וכותבת מוכשרת, חובבת מושבעת של ה"פ, באפי ומכושפות, פעילת גרינפיס ואדם נהדר. שתהיה לך שנה מתוקה ויום הולדת שמח!

נטעש

New member
מזל"ט!

דיי, נגמרו לי כבר כל השירים הקטנים לכבוד ימי הולדת... אז מזל"ט!

האבק

New member
חנה! חנו'ש! חנושה! חנושושה! מחשושה! ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב!
עד 100 כ-20! תמשיכי להיות בן אדם נפלא, נחמד, מצחיק ותומך כמו שאת עכשיו ובהצלחה ב"פרוייקט" שלך לחנוכדברא
מזל טוב!

orar1

New member
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזו אישה נהדרת את נשמעת לפי כל הפעילויות שלך וכמובן לפי מה שהספקתי לראות פה בפורום
כל הכבוד! וכמובן המון מזל טוב ^^

floppi

New member
מזל-טוב

אם יום אחד, תראי ברחוב איש עם פטיש ששונא לאהוב תאמרי לו "היי, איש! אולי תעזוב למקום אחר שבו אין שום איש קרוב" האיש, מר צנון, בכבודו ובעצמו יוציא איזה שזיף ויאכל את רובו. יגיד לך "חנה, מה לעשות - לי אף אחת לא אומרת!!" הוא ימשיך ויאמר "היי יש לך יומולדת!" ומיד יעזוב, עצוב ועם פרצוף מר. ויפול לבאר עם דמון מנומר. חנה, זה אומר שאת יכולה לעשות הההכככככללללללללל!!!!!!

יום הולדת שמח !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif|מזלט

איזה כיף ! פה אפשר לשים מלאנת'לפים שמייקונים , כפי שאת אוהבת.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif

dahoe

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב!

ואם היה לי משהו מקורי לכתוב הייתי כותב אותו!

Fairywitch

New member
וואו, איזה תיאור נהדר../images/Emo2.gif

אני מרגישה ממש רבת פעלים ככה! את כזאת
לך ולכולכם על כל האיחולים- ריגשתם אותי באמת
מצורף קובץ עם רשימת המתנות שאני רוצה
סתם, סתם...

Dubie

New member
../images/Emo90.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני תמיד בדילאי..

yael ziv

New member
מזל טוב חנה!

(מצטערת על האיחור) שנמשיך לראות אותך בכנסים, וכמובן, שתמשיכי להציק לאודי שיעשה עוד מרצ'נדייז..

למעלה