מזל טוב לחנית שמיר!!!!

שלידודי

New member
מזל טוב לחנית שמיר!!!! ../images/Emo77.gif

לסבתא והאמא של הפורום יש יום הולדת היום . איזו מתנה דיויד סידר לה הופעה מרגשת מדהימה המון מזל טוב אפשר להתחיל לספור את הימים למצדה הפעם כולם באים תיהיה נציגות מלאה של חברי הפורום אני מקווה שלי

glitter8

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב לחנית האהובה

חניתוש היקרה, הסבתא של הפורום, הכי צעירה ומגניבה שיש, חוגגת יום הולדת 20, ומי שלא מאמין לי היה צריך לראות אותה אתמול , מפזזת ומקפצת בהופעה הכי ענקית שהיתה לדיויד אי פעם, אני מאחלת לך המון בריאות ואושר, במיוחד בימים אלה של חגיגות ושמחות, הופעות וחתונות, שתמשיכי לרקוד ולשמוח, ולהיות הכי הכי הכי הכי מקסימה, מרוב התרגשות אתמול שכחתי לקנות לך מתנה, אבל באמת כמו ששלי אמרה קיבלנו כולנו מתנה ענקית.

תודה למברכים

תודה לכולכם, אכן זו היתה מתנת יומולדת הכי שאפשר!!! רק עכשיו התחלתי להתאושש ומצאתי זמן להגיע למחשב לראות ולהראות. אני מאד מאד מאד נהנתי מהמופע, זה היה ערב מרגש, מפתיע ומיוחד. אפילו סבלימינל, שאני לא כל כך מתחברת אליו (פער הדורות, אתם יודעים) הצליח לרגש אותי והקטע שלו, של דיויד ותומר - אין מה לומר, דמעות ההתרגשות שלי אמרו הכל. היה ערב קסום ואני מצטערת בשביל כל אלה שלא הגיעו. תודה לדיויד על הפירגון שלו לכל האורחים, ולכל מי שנטל חלק ברמת הארוע - יישר כח! הצלחתם בגדול. אז באמת מזל שיש מצדה, ואני ופמלייתי נגיע למופע שבין 30.6 ל- 1,7. בזמנו נשבעתי שאגיע לכל מופע במצדה, ואני מקוה לקיים זאת כל עוד נשמה באפי. להתראות במצדה והערב בחתונה.

romens

New member
mazal tov!!

מזל טוב! שיהיו עוד שנים של מוזיקה טובה ,והרב הופעות במצדה :p

tiramisu1

New member
מזל טוב! ../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

(זה המינימום שאני יכולעשות
)

למעלה