מזל טוב לחרות שלנו

מזל טוב לחרות שלנו../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

זהו היום שלך ואנחנו מאחלים לך שיהיה לך את היום המאושר ביותר! מאחלים לך המון אושר, ובריאות! שהחיוך לעולם לא ירד משפתייך.
בהמון אהבה

ayaliar

Well-known member
מזל טוב מתוקה../images/Emo24.gif

שיהיה לך עד 120 ויום מקסים וחגיגי

ranch22

New member
הקדמת אותי...חח

למה לך אין ביה"ס גם,זה לא פייר חחח חירות,מזל טוב הכי ענק שיש,תנצלי את הרגעים המאושרים האלה ותנצרי אותם קרוב אל ליבך(לא ענת,אני לא מעתיקה מרמי,אני מתכחשת לעובדה חח). ושיהיה לך רק טוב,שתזכי לאהוב. וזהו...בערך. :)

ענת 19

New member
יקירתי מזל טוב!!!!!../images/Emo77.gif

המון המון אושר ובריאות שזה באמת הכי חשוב! (למרות שאת עדיין צעירה) שתהיה בך שמחה תמיד ותגשימי את כל השאיפות שלך. בת עמה את עכשיו? אם אני לא טועה 14 לא? אני אהבתי ממש את גיל 14 זה גיל כיפי אז תהני ממנו! וזהו רק טוב ושוב המון מזל טוב! אוהבת... נ.ב. רינת יאמצחיקולה תפסיקי עם ההעתקות האלו ופשוט תרשמי שרמי מלך!
ושאת מתה עליו...

ranch22

New member
חחח

את מתכוונת שאת רושמת שרמי מלך ושאת מתה עליו... וחוץ מזה...קשה לבגוד באוהד ככה חחח סתם...(כן אז שוב שתיתי אז מה?!)

ענת 19

New member
לא ארמתי שצריך לבגוד באוהד

אבל את יודעת כל אחד וההעדפות שלו. יש סדר עדיפיות בחיים

herut123

New member
תודה רבה לכולםםםם ../images/Emo24.gif

תודה תודה תודה
אה ואני בת 13 למרות שאני כיתה ח' לא נורא... אוהבתתתת

אוףףף לא פייר!!! לא יכולתי להתחבר

חרות מתוקה!!!! לא התחברתי ביום ההולדת שלך!! לא יכולתי לאחל לך מזל טוב אז אני מאחלת עכשיו: אושר, שמחה, בריאות וכיף!!!! תיהני הרבה והי... יש לך עוד חיים ארוכים לפנייך:) חייכי!!!!
מואהההה המוןןןןןןןןן מזל טובבבבב!!!!!!

חייבת לציין

קראתי כאן את ההודעות... וכמו אהבלה שעתיים אני מנסה להבין על איזה רמי מדובר... אוקיי הכוונה לרמי קליינשטיין נכון? חחח עזבו אני הזויהההה כבר 10 לארבע ואני צריכה לקום עוד איזה 3 וחצי שעות ועוד לא הלכתי לישוןןןןןןןןןן יווווווו אני הזוווווויה!!!!!! לא בא לי ללכת לישוןןן בא לי לשתות סודה ולהשתגעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה