מזל טוב לטרמפיסט & MARCO על

אופק L

New member
מזל טוב לטרמפיסט & MARCO על

ניהול הפורום. אני שמח שתהליך החלפת ההנהלה עבר בצורה חלקה, מקווה למצוא את הזמן להיכנס לכאן, לכתוב ולהגיב. ואני מאחל להם את כל ההצלחה שבעולם, שהפורום הזה יחזור לימי הזוהר שלו וגם אוכלוסיית הלסביות תראה לנכון להיכנס ולכתוב בו. חג שמח
וחיבוקים גדולים לכולם
אוהב תמיד, אופק.

אופק תודה

תודה על הדרך היפה והסובלנית שבה ניהלת את הפורום. תודה על הפירגון שקיבלתי ממך בדיונים (הלעתים סוערים) שהיו לנו כאן. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תלך. ונשמח לראותך ממשיך להשתתף בדיוני הפורום וכמובן אתה מוזמן לבקר בפורטל בסט שופינג ובמדור כלכלה ורודה (בשיתוף עם עיתון "הקשת"). חג שמח לך ולכל משתתפי הפורום ובהצלחה למנהלי הפורום החדשים, ממני, אמיר

כדאי שתמצא את הזמן.... ../images/Emo106.gif

כי אחרת זה לא ילך. הפורום וחבריו חבים לך המון על כל הזמן שהשקעת בבניית יש מאין, על יצירה והפעלה של פורום יחודי ומעניין בנוף הקהילתי הגאה שלנו. אני מקווה שתמשיך למצוא את הפורום מעניין, ושתמשיך להיות הפנים המוכרות והחמות בפורום שהיית עד עכשיו. וחג אורים שמח גם לך! יונתן

.m

New member
צרור ../images/Emo24.gif ים ו- ../images/Emo25.gif ות

ונעבור לתכנית האמנותית: תודה למרסל מרסו... והמון המון
. אוהבת mai

../images/Emo6.gifיו....הטרמפיסט וmarco....וואו..../images/Emo41.gif

אז אתם השתלטתם על הפורום....אה....ואני עוד תיכננתי לגנוב אותו בלי שאף אחד ישים לב...טוב....לא הלך לי
מזל טוב לשניכם! כל הכבוד! המון המון בהצלחה

MARMELAD

New member
ושלא נשכח שבזכות פורום הגאווה...

יש היום גם את זהות מינית, גם את בנים בלבד... וכמובן שאני קיים אך ורק בזכות הפורום... אז ברוכים הבאים יונתנ´ילה ומרקוש להנהלת הפורום... ואופק - דיר בלאק אתה משתתק !
חנוכה שמייח

marco

New member
ועכשיו כשחזרתי למולדת...../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif

אני יכול לכתוב ובעברית תודה רבה לכל המברכים. יאללה לעבודה ובהצלחה לכולנו!

למעלה